172949 172949 172949 172949 172949

Kipon Adapter for MFT Body Baveyes

M42-MFT 0,7x

Varenr:130370
1 stk. Weblager
  • 0Hovedlager
  • 1Skøyen
2 585,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med Kipon Baveyes M42-M4/3 0,7x adapter, kan objektiver fra M42-serien kobles til speilløse kameraer i M4/4 Micro Four Thirds-serien. Vær oppmerksom på at når du bruker adapteren når du tar bilder, kan det bare brukes manuell modus, selv om fokusinnstillingen er tilgjengelig i det uendelige. Denne adapteren, utviklet av det tyske forskningsinstituttet for optikk IB / E OPTICS, kan montere objektiver i fullformat på kameraer med APS-C.

Når objektivet med full brennvidde er montert på kroppen til APS-C-kameraet, negeres avlingsfaktoren med den optiske fokusreduksjonsadapteren, og du kan få et fullstendig synsfelt gjennom objektivet. Bildet blir også mye lysere på grunn av en økt konsentrasjon av lys. Denne økningen er tydeligere når blenderverdien er mindre enn 2.

Alle KIPON-adaptere er CNC-frest, noe som sikrer maksimal presisjon og kvalitet. Alle adaptere er laget av messing eller aluminiumslegering.

Flere og flere bruker kameraer med utskiftbare linser. Som et resultat kan standardkombinasjonene av kameraer og linser ikke lenger oppfylle de stadig mer krevende kravene til ambisiøse og profesjonelle fotografer.

Med introduksjonen av linseadaptere har fotografer nå full kontroll over individualiteten til utstyret deres. Du kan kombinere kameraer og linser på hvilken som helst måte du vil dekke dine behov best. Noen kameraprodusenter har utviklet egne adaptere, men de kan ikke brukes til forskjellige produsenter av kameraer og linser. KIPON har imidlertid produsert over 400 kameraadaptere. Med de forskjellige adapterne tilbyr KIPON sine kunder friheten til å kombinere kameraer og linser hver for seg.

Kompabilitet

  • Kamerabajonett: MFT
  • Objektivbajonett: M42
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Kipon


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
172949
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.