Kundesenter


Kontakt oss

Telefon: 46 46 24 24

Hverdager 08-20, lørdag 10-16

 

Epost: info@foto.no

Vi forsøker å besvare alle henvendelser innen 1 døgn

 

Ansatte

Roar Sandvik

Mobil: 905 08 728
E-post: roar@foto.no

Daglig leder og Fagselger 

Roar er tidligere Gründer av FotoVideo og har jobbet i fotobransjen siden 1984.
Glad i god vin og godt selskap.

Elin Sandvik

Elin Tuv Sandvik

Markedssjef 
Tidligere Gründer og Markedssjef i FotoVideo. Elin har jobbet i fotobransjen siden 1985. Glad i å være ute, gjerne turer i skog og mark.

Morten Wessel Nybrott

Morten Wessel Nybrott

Websjef
Tidligere webansvarlig i FotoVideo. Før dette jobbet han med å etablere Posten Norge sine portaler slik de fremstår i dag. 
Brenner for foto, droner og ikke minst sin motorsykkel som han titt og ofte er å se på. Morten er arkitekten bak nettbutikken til foto.no og vil være å treffe på Chat og hjelpe deg hvis du står fast i nettbutikken.

Otto Motzke

Otto Motzke

Markedskoordinator og kreativ designer 
Otto jobbet i FotoVideo/Scandinavian Photo siden 2004. Otto er en lidenskapelig windsurfer, og bruker det meste av fritiden til enten å vindsurfe eller å fotografere vindsurfing. Lurer du på hvilket objektiv som er best for slike øvelser så har Otto svaret. Andre interesser er sykling og snowboard.

Thomas Reisæter

Thomas Reisæter

Mobil: 984 96 853
E-post: thomas@foto.no

Fagselger 
Thomas er tidligere fagselger i FotoVideo/Scandinavian Photo siden 2006. Han er utdannet fotograf ved Norsk Fotofagskole og jobbet i fotobransjen siden 1993. Thomas jobber for Tv2 som pressefotograf på kveldstid og har de siste årene jobbet med storkunder i bransjen. Thomas er også glad i sjakk og fotball.

Andreas Helgesen

Andreas Helgesen

Innkjøp - lager - logistikk - system 
Andreas har tidligere tilsvarende erfaring fra FotoVideo og Scandinavian Photo siden 2001. Andreas har en stor interesse for stisykling, downhillsykling, wakeboard, snøbrett. 

Erik Faarlund

Erik Faarlund

Redaktør og nerd 
Erik er mest kjent fra Akam.no. Ikke fullt så kjent fra Fotomagasinet.no og FotoVideo. Erik har vært i bransjen siden 2005 og har brukt mye tid på å leke med stæsj og studere piksler på nært hold. Erik liker å reise og alt som har med kameraer å gjøre. Til og med å ta bilder med dem.

Gabriel Malka

Fagselger 
Gabriel kommer fra Nice i Frankrike og jobbet med foto siden 1980. Først i Canada og siste 35 år i Norge. Først 25 år i Fotohuset på Karl Johan og siste 10 år FotoVideo/Scandinavian Photo. Gabriel kjøpte første Nikon F i 1971 og er også glad i musikk (jazz og klassisk), film og fotball. Han er spesielt glad i sine 2 barnebarn.

Reidar Sneisen

Rolf Ravndal

Mobil: 480 90 491
E-post: rolf@foto.no

Fagselger

Rolf har lang fartstid som leverandør til film og tv-bransjen. Han setter pris på samtaler med kunder hvor det kreative sluttresultat er viktigere fokus enn hvilken teknisk løsning man til slutt ender med. Rolf er stasjonert i Stavanger og er vår spydspiss på Sørvestlandet - når han ikke er på sin jevnlige turer til Oslo.

Siamak Plazir

Siamak Pakzamir

Fagselger 
Siamak har lang erfaring fra fotobransjen. Han har jobbet for FotoVideo og Scandinavian Photo og før det Foto Knutsen Pro og Oslo Kameraservice. Siamak er glad i fotball og er selvfølgelig foto- og videoentusiast.

Bjørge Bråthen

Bjørge Bråthen

Driftansvarlig
Tidligere daglig leder i FotoVideo og Scandinavian Photo. Bjørge liker duppeditter og sportslige aktiviteter, men til daglig bruker han tiden sin på at det alle meste i Foto.no fungerer som det skal.

Linus Börjes

Elisa Caroline Røisland

Mobil: 951 10 098
E-post: elise@foto.no

Produktspesialist video

Elise startet som salgskonsulent hos Interfoto i 2016, med hovedansvar for bedriftskunder innen videoproduksjon.
I dag er Elise salgsleder for vårt B2B-team som består av 10 konsulenter innen produktløsninger til profesjonelle aktører innen foto- og videobransjen. 
Elise har arbeidserfaring fra flere års prosjektarbeid i norsk TV-produksjon, og har jobbet flere år i Nordisk Film Kino.
 

Frode Delbekk

46 46 24 24
info@foto.no
Kundeservice
 
Vårt ansikt utad på telefon er Frode, på fritida er han ivirig ølbrygger og fotoentusiast.

Stefan Fält

Stefan Fält

Fagselger 
Stefan kom til Foto.no fra Olympus Norge og er en ivrig fotoentusiast både på jobb og i fritida. Stefan finner du også ved våre fotostasjoner i butikken.

Alex Kvæstad

Mobil: 476 25 478

E-post: alex@foto.no

Fagselger 
Alexander kommer fra selskapet VideoUtstyr og vil jobbe tett med våre videokunder sammen med vårt B2B-team.

 

Arash Taheri

Fagselger 

Arash kommer fra Interfoto og har tidligere jobbet med mange av oss fra FotoVideo-tiden. Arash er Leica Ambassadør og lidenskapelig rockefotograf.

Stefan Fält

Øyvind Garden

Produktspesialist på profesjonelt fotoutstyr

Øyvind startet sin karriere i Oslo Kameraservice i 1978 og har siden jobbet i fotobransjen. I 2007 begynte Øyvind hos Interfoto, der han jobbet frem til fusjoneringen med Foto.no i 2019. De siste 25 årene har han jobbet med profesjonelt utstyr til yrkesfotografene, spesielt innen naturfoto og pressefoto.

Christopher Næss

Produktspesiallist print og lyd

Christopher startet sitt yrkesliv i ulike fotolaber, før han startet å jobbe på Interfoto i 2010. Senere jobbet han med Epson distribusjon i Profil Data, og er i dag fagansvarlig for print og fargestyring på Foto.no. Utover fotografi er hans største interesse musikk.

 

Arild Bergseth

Spesialist på lysutstyr og lyssetting

Arild begynte i Lars Farnes AS i 1983, som senere ble kjøpt av Interfoto AS og deretter Foto.no. Fremdeles jobber Arild med de samme produktene siden 1983 med mange nye produkter i tillegg. Arild holder mye en-til-en undervisning i lyssetting hos kunder. Fritiden er også fylt med digital fotografering og blar med glede i sin store fotoboksamling. Han er kjent for sine gruppebilder og holder også på med sitt analoge 8x10" kamera.

Trond Høglund

Salgssjef FotoWare

Trond har jobbet med profesjonelle kunder i Interfoto siden filmen var det eneste alternativet. Først med Nikons foto og telefotoløsninger og deretter digitaliseringsprosess og produksjonsløsninger bygget på programvareløsninger fra FotoWare. I dag er det løsninger for profesjonelle som skal arkivere og dele mediefiler i virksomheten som hovedsakelig fyller dagene. Resten av tiden deles ujevnt mellom løpesko /sykkelhjul/taktelt på bilen sammen med familie, hunder og venner.

 

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.