Kundesenter


Om Foto.no

Kontakt oss

 

Åpningstider

Vi er her for å hjelpe deg med det du lurer på! Du treffer oss i følgende kanaler:

 

 • Telefon +47 46 46 24 24
 • Åpningstider mandag - fredag 10:00 - 18:00
 • Åpningstid lørdag: 10:00 - 16:00
   
 • ÅPNINGSTIDER PÅSKEN 2019:
  Mandag - Tirsdag 10:00-18:00
  Onsdag 10:00 -16:00
  Lørdag(Påskeaften) 10:00 - 15:00
   
 • Chat med oss i åpningstiden
 • E-post: info@foto.no
 • Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer.

Hvor finner du oss?

Foto.no

BARCODE (Barcodetorget)

 

Besøksadresse: Dronning Eufemias gate 12, 0191 Oslo

Postadresse: Trelastgata 3, 0191 Oslo

 

Foretaksnummer: 948 974 843


Personvern

Foto.no nå med nettbutikk

7. desember 2016 lanserte vi nye Foto.no. Vi er stolte over å ha bygget Norges beste nettsted for fotoentusiaster og dette er nå videreført sammen med gründerne av FotoVideo. Vår entusiasme og enorme kunnskap om foto vil komme deg som kunde til gode. 

 

F.V. Stefan Fält, Siamak Pakzamir, Bjørge Bråthen. Linus Börjes, Elin Sandvik, Carl-Fredrik Dalseth, Alexander Kvæstad, Frode Delbekk, Roar Sandvik, Gabriel Malka, Otto L. Motzke, Andreas Helgesen, Erik Faarlund, Morten Wessel Nybrott og Thomas Reisæter

 

Vi har beholdt det unike og redaksjonelle på Foto.no, men samtidig hentet frem godfølelsen fra FotoVideo-tiden – med butikk og nettbutikk med dyp forståelse og kunnskap om foto. Vår hovedbutikk i Barcode åpnet 1. april 2017. Her treffer du svært kunnskapsrike og erfarne mennesker fra fotobransjen, og det er mange spennende kurs og aktiviteter.

 

Kom gjerne innom for en kaffe og fotoprat i vår nye flott fotobutikk i Barcode.

 

Vår redaksjonelle hovedside vil også bli videreutviklet i tiden fremover med mye nytt og spennende innhold. De populære brukertjenestene som bruktmarked, forum og bildekritikken vil fortsette og videreutvikles. Vår redaktør, Erik Faarlund, jobbet i mange år som redaktør for fotonettstedet Akam.no og senere Fotomagasinet.no og har mye erfaring.

 

Dersom du lurer på noen og/eller har kommentarer/innspill; ta gjerne kontakt med oss på info@foto.no eller telefon 46 46 24 24. 

Ansatte

Dette er Foto.no

Roar Sandvik

Mobil: 905 08 728
E-post: roar@foto.no

Daglig leder og Fagselger 

Roar er tidligere Gründer av FotoVideo og har jobbet i fotobransjen siden 1984.
Glad i god vin og godt selskap.

Thomas Reisæter

Thomas Reisæter

Mobil: 984 96 853
E-post: thomas@foto.no

Fagselger 
Thomas er tidligere fagselger i FotoVideo/Scandinavian Photo siden 2006. Han er utdannet fotograf ved Norsk Fotofagskole og jobbet i fotobransjen siden 1993. Thomas jobber for Tv2 som pressefotograf på kveldstid og har de siste årene jobbet med storkunder i bransjen. Thomas er også glad i sjakk og fotball.

Reidar Sneisen

Rolf Ravndal

Mobil: 480 90 491
E-post: rolf@foto.no

Fagselger

Rolf har lang fartstid som leverandør til film og tv-bransjen. Han setter pris på samtaler med kunder hvor det kreative sluttresultat er viktigere fokus enn hvilken teknisk løsning man til slutt ender med. Rolf er stasjonert i Stavanger og er vår spydspiss på Sørvestlandet - når han ikke er på sin jevnlige turer til Oslo.

Linus Börjes

Linus Börjes

Mobil: 483 88 581
E-post: linus@foto.no

Fagselger 
Linus kommer fra Interfoto og blir vår videoekspert. Han liker å spille i band og elsker å filme på fritida.

Alex Kvæstad

Mobil: 476 25 478

E-post: alex@foto.no

Fagselger 
Alexander kommer fra selskapet VideoUtstyr og vil jobbe tett med våre videokunder sammen med vårt B2B-team.

 

Frode Delbekk

46 46 24 24
info@foto.no
Kundeservice
 
Vårt ansikt utad på telefon er Frode, på fritida er han ivirig ølbrygger og fotoentusiast.

Arash Taheri

Fagselger 

Arash kommer fra Interfoto og har tidligere jobbet med mange av oss fra FotoVideo-tiden. Arash er Leica Ambassadør og lidenskapelig rockefotograf.

Gabriel Malka

Fagselger 
Gabriel kommer fra Nice i Frankrike og jobbet med foto siden 1980. Først i Canada og siste 35 år i Norge. Først 25 år i Fotohuset på Karl Johan og siste 10 år FotoVideo/Scandinavian Photo. Gabriel kjøpte første Nikon F i 1971 og er også glad i musikk (jazz og klassisk), film og fotball. Han er spesielt glad i sine 2 barnebarn.

Siamak Plazir

Siamak Pakzamir

Fagselger 
Siamak har lang erfaring fra fotobransjen. Han har jobbet for FotoVideo og Scandinavian Photo og før det Foto Knutsen Pro og Oslo Kameraservice. Siamak er glad i fotball og er selvfølgelig foto- og videoentusiast.

Stefan Fält

Stefan Fält

Fagselger 
Stefan kom til Foto.no fra Olympus Norge og er en ivrig fotoentusiast både på jobb og i fritida. Stefan finner du også ved våre fotostasjoner i butikken.

Erik Faarlund

Erik Faarlund

Redaktør og nerd 
Erik er mest kjent fra Akam.no. Ikke fullt så kjent fra Fotomagasinet.no og FotoVideo. Erik har vært i bransjen siden 2005 og har brukt mye tid på å leke med stæsj og studere piksler på nært hold. Erik liker å reise og alt som har med kameraer å gjøre. Til og med å ta bilder med dem.

Otto Motzke

Otto Motzke

Markedskoordinator og kreativ designer 
Otto jobbet i FotoVideo/Scandinavian Photo siden 2004. Otto er en lidenskapelig windsurfer, og bruker det meste av fritiden til enten å vindsurfe eller å fotografere vindsurfing. Lurer du på hvilket objektiv som er best for slike øvelser så har Otto svaret. Andre interesser er sykling og snowboard.

Morten Wessel Nybrott

Morten Wessel Nybrott

WEB
Tidligere webansvarlig i FotoVideo. Før dette jobbet han med å etablere Posten Norge sine portaler slik de fremstår i dag. 
Brenner for foto, droner og ikke minst sin motorsykkel som han titt og ofte er å se på. Morten er arkitekten bak nettbutikken til foto.no og vil være å treffe på Chat og hjelpe deg hvis du står fast i nettbutikken.

Elin Sandvik

Elin Tuv Sandvik

Markedssjef 
Tidligere Gründer og Markedssjef i FotoVideo. Elin har jobbet i fotobransjen siden 1985. Glad i å være ute, gjerne turer i skog og mark.

Bjørge Bråthen

Bjørge Bråthen

Driftansvarlig
Tidligere daglig leder i FotoVideo og Scandinavian Photo. Bjørge liker duppeditter og sportslige aktiviteter, men til daglig bruker han tiden sin på at det alle meste i Foto.no fungerer som det skal.

Andreas Helgesen

Andreas Helgesen

Innkjøp - lager - logistikk - system 
Andreas har tidligere tilsvarende erfaring fra FotoVideo og Scandinavian Photo siden 2001. Andreas har en stor interesse for stisykling, downhillsykling, wakeboard, snøbrett. 

 

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.