Se alle Black Week-tilbud

193700 193700 193700 193700 193700 193700 193700 193700

LaCie Rugged BOSS 1TB USB 3.1 Type-C

External SSD

Varenr:133689
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
8 stk. Leverandørlager
5 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

1 TB Rugged BOSS USB 3.1 Type-C ekstern SSD fra LaCie er en batteridrevet enhet som lar deg kopiere, gjennomgå og administrere opptak fra praktisk talt hvor som helst, uten behov for en bærbar PC eller et stasjonært system. Innhold kan kopieres til Rugged BOSS ved hjelp av USB 3.1 Gen 2 Type-C-port eller integrert SD-kortspor med hastigheter opp til 430 MB/s, mens filer kan gjennomgås, og både dataoverføring og batterilevetid kan overvåkes ved hjelp av integrert statusskjerm. Innhold kan også bli gjennomgått, navngitt og slettet ved hjelp av LaCie BOSS-appen for iOS og Android. Hvis en av enhetene dine trenger lading, kan Rugged BOSS brukes som en mobil batteripakke, og takket være innebygd motstand mot fall, sprut og støv er den godt utstyrt for å håndtere livet utendørs.

Egenskaper

  • Overfør og kopier filer sømløst med raske SSD-hastigheter på opptil 430 MB/s.
  • Inntak innhold direkte ved hjelp av det integrerte SD-kortsporet eller USB-porten. Ingen datamaskin kreves.
  • Overvåk og bekreft filoverføringer, batteriets levetid og tilgjengelig lagringskapasitet ved hjelp av den integrerte skjermen.
  • Koble stasjonen til en telefon eller et nettbrett, og trekk opp LaCie BOSS-appen for å se gjennom, gi navn og slette filer. Ingen internettforbindelse er nødvendig.
  • Med en USB Type-C-port for Thunderbolt 3-datamaskiner og en USB 3.0-adapter er samarbeid brukervennlig mellom Mac- og Windows-systemer.
  • Bruk den til å forankre datamaskiner og mobile enheter som trenger et ekstra SD-kortspor eller USB 3.0-port, pluss USB-telefoner, speilløse kameraer og mer.

LaCie's Rugged BOSS er kompatibel med systemer som kjører Windows 10 eller nyere, samt macOS 10.12 eller nyere med en tilgjengelig Thunderbolt 3, USB 3.1 Type-C, USB 3.0 eller USB 2.0-port. Den er utstyrt med en USB 3.1 Type-C-port, som også er kjent som USB 3.1 Gen 2 eller USB 3.2 Gen 2, og inkludert er en USB 3.1 Type-C-kabel, en USB 3.0 Type-C til Type-A-kabel, en lightning-kabel for iOS-enheter, en USB Type-C-kabel for iOS- og Android-enheter, en mikro-USB-kabel for Android-enheter, et strømadapter, et avtakbart deksel og en micro SD til SD-kortadapter. Ytterligere beskyttelse er gitt av en begrenset 3-års garanti med Rescue Data Recovery Services-planen, og inkluderer også et 1-måneders medlemskap i Adobes Creative Cloud All Apps-plan.

Merk: For å kunne dra nytte av 1-måneders medlemskap i Adobe Creative Cloud, må kundene registrere denne stasjonen på Seagate.com når den er mottatt. Etter registrering vil de motta en e-post med kodeinnløsningsinstruksjoner for en gratis måned av alle Adobe Creative Cloud-apper, inkludert Lightroom CC, Photoshop CC, Illustrator CC, Adobe XD CC, Premiere Pro, Dreamweaver, 100 GB skylagring og mer. Dette tilbudet kan kombineres med eksisterende Adobe Creative Cloud-medlemskap og utløper 21. juli 2020. Det er ikke tilgjengelig i alle land, så sjekk om det er kvalifisert.

For ethvert LaCie-produkt som er kjøpt 1. april 2018 eller senere, og som ikke inneholder Adobe-aktiveringskodebladet i boksen, kan du kontakte kundestøtte på https://support2.lacie.com/ med et gyldig kjøpsbevis for koden din.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Lagring
Produktkategori Portabel
Produkttype Harddisk
Produsent Lacie


Andre kjøpte også
10%
8 276,-
9 195,-
4
Kundeanmeldelser
193700
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.