17870 17870 17870 17870 17870 17870 17870 17870 17870 17870 17870

Leica Summaron-M 28mm f/5.6 ASPH

Sølvkrom

Varenr:105973
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
31 100,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Leica Summaron-M 28mm f/5.6 ASPH er en klassiker som gjenoppstår i moderne drakt. Det ultrakompakte vidvinkelobjektivet Leica Summaron-M 28mm f/5.6 passer perfekt til diskret reportasjefotografering.

 

Leica Summaron-M 28mm f/5.6 er en modernisering av et klassisk Leica-objektiv med skrufatning som ble introdusert så tidlig som i 1955. Det nye objektivet blir et av de mest kompakte vidvinkelobjektivene i M-systemet og stikker knappe 2 cm ut fra kamerahuset.

 

Det optiske designet og den mekaniske konstruksjonen er identisk med forgjengeren som ble produsert ved Leitz-fabrikken i Wetzlar fram til 1963. Med en gjennomtenkt bruk av de siste optiske nyvinningene og etterbehandling utført med den høyeste kvalitet, er Leica Summaron-M 28mm f/5.6 mye mer enn en enkel ombygging av et populært vintage-objektiv.

Kompakt

Den nye versjonen er redusert til det essensielle, men uten å miste karakteristikken til sin forgjenger. Med en samlet lengde på mindre enn 2 cm er objektivet knapt merkbart og dermed ideelt til diskret gatefotografering. Kombinasjonen av en oversiktlig skala i rødt for dybdeskarphet og et stort dybdeskarphetsområde, gjør det enklere å for-fokusere, noe som er en nødvendighet når man jobber med rask og til tider actionfylt rammesøkerfotografering.

Rik kontrast

Den optiske utformingen er den samme som hos originalen med 6 elementer i 4 grupper anordnet symmetrisk rundt iris. På full blenderåpning gjengis motivet med rik kontrast over nesten hele bildefeltet. Med sin kombinasjon av ekstrem dybdeskarphet, naturlig kontrast, utmerket gjengivelse av detaljer og synlig vignettering, gir Summaron-M fotografiene en unik visuell signatur. Bilder tatt med Summaron-M skiller seg ut med et utseende som minner om analoge bilder.

 

Utseendemessig harmoniserer objektivet med det moderne utseendet til dagens portefølje av Leica M-objektiver. Det har blitt oppgradert med Leica M-bajonett, 6-bit koding og noen små designtilpasninger som formen på å focus lock-knappen, diameteren på blenderringen og den gripevennlige overflaten på innstillingsringene.

Estetisk Solblender

Den karakteristiske solblenderen maner frem gode minner fra tidligere tiders avstandsmålerfotografering. Den er maskinert av solid messing. Linsedekslene er laget av metall.

Tysk kvalitet

Som tilfellet er for alle Leica-objektiver, er Leica Summaron-M 28mm f/5.6 designet og utviklet av Leicas egne ingeniører og optiske spesialister i Wetzlar. Dette er gjennomtenkte produkter med varige verdier, laget i Tyskland av kun de beste materialer og satt sammen for hånd i en omfattende prosess.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Leica


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
17870
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.