25%

Leica SL

Typ 601, sort

Varenr:105999
1 stk. Weblager
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen
49 990,-Kampanjepris
66 500,-Ordinær pris
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Leica SL er et speilløst systemkamera som setter nye standarder når det gjelder hastighet, bildekvalitet og allsidighet. Leica SL kamerasystem markerer begynnelsen på en ny æra innen profesjonell fotografering og imponerer med innovasjoner i kjent Leica-kvalitet. En 24 MP CMOS-sensor i fullformat garanterer eksepsjonell bildeytelse sammen med perfekt tilpassede komponenter som objektiver og elektronisk søker. Kameraets autofokus fungerer nesten i sanntid og er den raskeste i sin klasse. Uansett hvor raskt motivene beveger seg, er Leica SL alltid klar til å fange dem.

EyeRes-søker og berøringsskjerm for total kontroll

Den elektroniske søkeren er den første i sitt slag som benytter Leica EyeRes-teknologi og ble utviklet spesielt for Leica SL. Responstiden er kortere enn man klarer å oppfatte, og med en imponerende oppløsning på 4,4 millioner piksler og en forstørrelse på 0,8x, gir denne søkeren en helt ny visuell opplevelse. EyeRes-søkeren aktiveres ved å se gjennom den og har en oppdateringsfrekvens på 60 fps. Bildet er synlig i søkeren før utløseren trykkes, noe som gir optimal kontroll over det ferdige bildet i enhver situasjon.I tillegg har Leica SL også en 2,95 tommer stor berøringsskjerm med en visningsvinkel på opptil 170° som gir pålitelig visning av bilder og effektiv menynavigering.

24 MP CMOS fullformatsensor for eksepsjonell bildekvalitet

En 24 MP CMOS-sensor i 35mm fullformat garanterer et imponerende dynamisk område, utmerket kontrastgjengivelse, eksepsjonell skarphet og støyfrie bilder under nesten alle lysforhold. Lukkeren gir hastigheter fra 30 minutter til 1/8000 sek. Sensoren viser sitt fulle potensiale i kombinasjon med Leica SL-objektiver, spesielt ved fotografering i tilgjengelig lys, og leverer overlegen kvalitet opp til et maksimum på 50.000 ISO. Sensoren er i tillegg selvsagt optimalisert for Leica M-objektiver.

Maestro II-prosessor

Leica SL har den beste ytelsen som er mulig med et profesjonelt kamera for tiden takket være Maestro II-prosessor. Maestro II-serien består av høyytelses prosessorer som garanterer at fotografen aldri går glipp av selv de raskest bevegelige motiver og at kameraet responderer umiddelbart på alle kommandoer. Sammen med 2 GB bufferminne, gjør prosessoren det mulig å fange eksponeringer ved hastigheter på opptil 11 bilder per sekund ved full 24 MP oppløsning og 4K video med en bildefrekvens på 30 bilder per sekund. Bildene kan lagres samtidig til et SD-minnekort som både JPEG og DNG i tråd med den raske standarden UHS II.

Profesjonell video i kinooppløsning

Leica SL er mer enn et profesjonelt stillbildekamera med mulighet for videoopptak: det oppfyller de strengeste kravene til filmskapere som et fullverdig videokamera. CMOS fullformatsensoren sammen med Leica Maestro II-prosessoren, muliggjør produksjon av profesjonelle videoer i 4K-oppløsning med Leica SL. Videoer kan lagres i UHD med 30 bilder per sekund eller i Cine4K med 24 bilder per sekund.

 

Ved Full HD kan Leica SL filme med opptil 120 bilder per sekund og gjør bruk av hele sensorområdet. Den intuitive håndteringen av kameraet gjør skillet mellom stills- og videoopptak enkelt. Så snart kameraet er i videomodus, vises kun relevant informasjon for videoopptak. Med SL audioadapter (valgfritt tilbehør) kan du koble til en ekstern mikrofon. Videoer kan sendes i 4:2:2 10-bits format i 4K-oppløsning via HDMI 1.4.

Aluminiumhus for robust fotografering

Leica SL er det ideelle verktøyet for bruk i de røffe forholdene som profesjonelle fotografer møter daglig. Fokuset under utviklingen av Leica SL var hele tiden robusthet og fleksibilitet. Kamerahuset er fremstilt av to deler solid aluminium. Spesialtilpassede forseglinger rundt kontroller og i objektivene for å beskytte sensitiv teknologi på innsiden, gir optimal beskyttelse mot støv, fukt og sprut. En integrert ultrasonisk sensor rengjør sensoren for støv og smuss.

 

Glasset som dekker skjermen på baksiden er ekstremt ripebestandig og antirefleksbehandlet.Integrert WiFi-modul Med Leica SL App kan du stille inn lukkerhastighet og blenderåpning med telefonen eller nettbrettet. Dette gjør det enkelt å fotografere fra uvanlige vinkler og unngå kamerarystelser når du fotograferer med lange lukkertider. Gratis nedlasting av Leica SL App i Apple App Store eller Google Play Store.

 

Spesifikasjoner:

 • Sensor: 24 megapixler fullformat CMOS uten low-pass filter
 • ISO: 50-50 000
 • Lukkertid: 30 min - 1/8000
 • Hastighet: 11 bilder per sekund
 • Fatning: Leica T (med mulighet for adapter til Leica S, M og R)
 • Søker: 4,4MP, 0,8x forstørrelse, 60fps
 • Skjerm: 2,95" berøringsskjerm med 170° betraktningsvinkel
 • Værtettet
 • Video: 4K opptil 30 bilder per sekund, Full HD opptil 120 bilder per sekund. HDMI-output: 4K i 4:2:2 10-bit
 • Vekt: 847g

 

OBS! Obektivene på bildet er kun for illustrasjon og følger ikke med kamerahuset.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Leica


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
17948
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.