Messe program

 

Fotografene

 

10%

DEMO Leica Sofort hvit

DEMO Instantkamera

Varenr:108449
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
2 160,-Kampanjepris
2 400,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med nyheten Leica Sofort i fargen hvit kan du umiddelbart se resultatet på sjarmerende papirbilder. Gjenoppdag hvor moro det er med instantfotografering og lag små kunstverk som gir varige minner. Opplevelsen av å kunne se og dele papirbilder umiddelbart, gjør fotograferingen spontan og unik.

Egenartet Leica design

Leica tilfører instantfotografering sin fotografiske kompetanse og sitt engasjement for kreativitet, enkel håndtering og kvalitet med Leica Sofort - det siste tilskuddet til Leica-familien. Kameraet har egenartet Leica-design og -brukergrensesnitt, og kommer med spesielle kreative funksjoner.

 

Leica Sofort skiller seg fra andre instantkameraer på flere områder. Det særegne utseendet er utviklet av Leicas designteam. Fargene oransje, hvit og mintgrønn reflekterer den muntre lekenheten som instantfotografering gir.

Naturlig utseende

Når kameraet brukes på automatisk modus, benyttes tilgjengelig lys så lenge som mulig uten å løse ut den innebygde blitsen. Dette gir bildene et autentisk og naturlig utseende.

Kreative innstillinger

I tillegg til innstillingene Automation, Party & People, Sport & Action, Macro, mulighet for dobbelteksponeringer og tidseksponering, tilbyr Leica Sofort også en en innstilling for selvportretter og en selvutløser med to forskjellige forsinkelser. Blitsen kan stilles på automatikk, eller du kan slå den av og på manuelt, avhengig av bildene du ønsker å ta. For å sikre best mulig resultat hver gang, tilpasser kameraet eksponeringstid og blenderåpning automatisk til innstillingen du har valgt. Et rektangulær speil på forsiden gjør det enkelt å ta selfies.

Fokusavstand

Med Leica Sofort kan fokuseringsavstand settes uavhengig av det valgte programmoduset. Avhengig av den valgte modusen og om man velger standard eller lang avstandsinnstilling, gir dette enda mer kreativ frihet.

Film

I tillegg til fargefilm, tilbyr leica sort-hvitt-film til Leica Sofort. Sort-hvitt-filmen kommer i pakker med 10 bilder og fargefilmen i pakker med 10 eller 20 bilder. For å gjenspeile den nostalgiske karakteren instantfotografering gjerne har, er rammen på bildene holdt i en varm kremnyanse.

Tilbehør

Det valgfrie tilbehøret forsterker det nostalgiske preget og er prefekt tilpasset kameraene. Bærestroppen kommer i tre fargevarianter: mintgrønn, oransje eller svart-hvitt. De smarte kameraveskene kommer i fargene sort eller brunt.

 

Leica tilbyr også et utvalg av fargerike og praktiske alternativer for å presentere bildene: Leica Sofort postkort kommer i sett på tre. Hvert kort har forskjellig design. Leica Sofort Photo Presenter kan fylles med bilder og plasseres som dekorasjon. Leica Sofort fotoalbum er den klassiske løsningen for å vise fram bildene og oppbevare dem trygt. Leica Sofort oppbevaringsbokser i mintgrønn/sort, hvitt/sort og oransje/sort er den ideelle løsningen for trygg lagring av favorittbildene. Boksene vil være tilgjengelig på sett med tre stykker. Hvert sett inneholder alle de tre fargekombinasjoner.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Brukt
Produktkategori Brukt
Produkttype Demo
Produsent Leica


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
25336
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.