210775 210775

RETUR Leica CL Sølv

24 831,-Kampanjepris
27 590,-Førpris
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

Hva er Demovare/Returvare?

Demovarer er et tilbud til deg som ønsker å gjøre en ekstra god handel til redusert pris! Varen er et produkt som ikke lenger kan selges som ny av ulike grunner. Produktene kan ha vært brukt til demo, ha ødelagt emballasje eller være returnert på angrefrist. Hvis ikke annet er oppgitt skal varen være i god stand.

Garanti

Denne varen er den demovare og selges med 12 måneder garanti dersom ikke annet er avtalt.

Beskrivelse

Leica CL sølv er et kompakt, elegant speilløst kamera som tilbyr intuitiv kontroll og et allsidig utvalg av bildemuligheter. Kameraet er designet med Leicas minimalistiske, men funksjonelle tankegang. CL, som dreier seg om en 24,2MP APS-C CMOS-sensor og Maestro II-bildeprosessorkombinasjon, er i stand til å produsere stillbilder med høy oppløsning på opptil 10 bilder / sek og UHD 4K / 30p video, sammen med et følsomhetsområde på ISO 100-50000 med en rekke lysforhold. En elektronisk lukkerfunksjon tillater fullstendig lydløs drift sammen med lukkerhastigheter på opptil 1/25000 sek, og et 49-punkts autofokussystem med kontrastdeteksjon gir rask og nøyaktig ytelse.

Egenskaper

  • 24,2MP APS-C CMOS-sensor
  • Maestro II bildeprosessor
  • 2,36m-dot elektronisk søker
  • 3,0" 1,04 m-punkts LCD touch skjerm

24.2MP APS-C CMOS-sensor og Leica Maestro II-prosessor

I hjertet av kamerasystemet er en 24,2MP APS-C CMOS-sensor, som er koblet med Leicas Maestro II-prosessor for å produsere høyoppløselige, klare stillbilder med følsomhet fra ISO 100-50000 sammen med en topp kontinuerlig fotograferingsfrekvens på 10 bilder per sekund for opptil 33 DNG + JPEG eller 140 JPEG. En mekanisk lukker gir nøyaktige hastigheter opp til 1/8000 sek og blitssynkronisering til 1/180 sek, mens en lydløs elektronisk lukker kan brukes til å oppnå en topphastighet på 1/25000 sek. Sensoren og prosessoren muliggjør også UHD 4K videoopptak ved 30 fps for ultrahøy oppløsningsavspilling, sammen med støtte for Full HD ved 60 fps og HD ved 30 fps. Fokus-topp er også tilgjengelig for å sikre at videoene dine er i fokus.

AF-system for kontrastdeteksjon med 49 punkter

Et oppgradert AF-system med kontrastdetektering med 49 valgfri punkter sikrer at du til enhver tid tar skarpe bilder. Fokuseringssystemet tilbyr rask og nøyaktig ytelse i en rekke lys- og skyteforhold.

Design

Den innebygde elektroniske søkeren har en oppløsning på 2,36 m og en 0,74x forstørrelse for lys, tydelig øyehøyde-visning. En manuell +/- 4m diopter er også tilgjengelig for å passe til forskjellige visjonsstyrker. Rear 3.0" 1,04 m-punkts LCD har en berøringsskjermdesign og støtter kjente bevegelseskontroller for sømløs, intuitiv navigering mens du fotograferer eller vurderer bilder. Topp- og bunndeksler er konstruert av malt og anodisert aluminiumslegering, mens skallene foran og bak er magnesiumlegering for en generell konstruksjon som er stiv, men allikevel lett. To skiver med midtknapper er vist på topplaten for enkel justering av innstillingene og fireveis bakre retningspute kan brukes til intuitivt valg av fokuspunkter.

Innebygd Wi-Fi-tilkobling

Integrert IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi lar deg trådløst koble iOS- og Android-enheter til CL for å dele bilder og filmer til smarttelefoner eller nettbrett. Leica appen gjør deling av bilder mellom kameraet og enheten svært enkelt. Appen muliggjør også en fjernfunksjon for trådløs justering av kameraets lukkerhastighet, blenderåpning og for å frigjøre lukkeren. Appen kan også brukes som en ekstern elektronisk søker til fordel for å komponere selvportretter eller gruppebilder, eller når du arbeider fra vanskelige vinkler.

Leica L-Bayonet Mount

Leicas speilløse L-bajonettfeste gir brukerne muligheten til å koble til både full-frame SL-serie og APS-C TL-serie, som drar nytte av elektronisk kommunikasjon for lynrask autofokus, elektronisk blenderåpningskontroll og optisk bildestabilisering. I tillegg, som med de fleste speilløse i dag, kan L-festet ta imot en rekke adaptere, for eksempel M-Adapter L som gir skyttere tilgang til hele M-monteringsobjektivet. Leica har også adaptere til S-, R- og Cine-serien, og sikrer kompatibilitet med en rekke av Leicas beste objektiver.

Inkludert

  • Leica CL speilløst digitalkamera (kamerahus, sølvanodisert)
  • Leica BP-DC 12 litiumionbatteri for utvalgte Leica digitale kameraer (7.2V, 1200mAh)
  • Leica batterilader BC-DC 12 For V Lux 4
  • Leica kamerahus deksel T
  • Bærerem


 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Brukt
Merker Leica
Produktkategori Brukt
Produkttype Returvare


Produsentens varenr05550542