10%
56195

Brukt Leica S

Bruktsalg - TILSTAND:1-2

Varenr:118676
1 stk. Weblager
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen
62 910,-Kampanjepris
69 900,-Ordinær pris
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Meget pent brukt kamera, kun benyttet av en av våre fotografer

Tilstand 1 -2

Nypris kr. 208.000,- inkl. mva

Leica S (006) – Syntesen av optimal bildekvalitet og brukeropplevelse

.

Leica S er et nytt kamera i det kjente Leica S-systemet - et logisk steg i utviklingen av mellomformat-satsningen til Leica. Nye Leica S har forbedret bildekvalitet og økt lysfølsomhet, bedre autofokus, raskere buffer og noen ergonomiske forandringer. Flere nye unike kamerafunksjoner sørger for raskere og tryggere arbeidsflyt.

I tillegg til det nye Leica S-huset lanserer Leica tre nye objektiver som ekspanderer de fotografiske mulighetene til Leica S: Leica Super-Elmar-S 24mm f/ 3.5 ASPH supervidvinkel, Leica Vario-Elmar-S 30-90mm f/ 3.5-5.6 ASPH zoomobjektiv, og Leica TS-APO-Elmar-S 120mm f/ 5.6 ASPH Tilt-Shift-objektiv.

Ny teknologi for bedre kvalitet og høyere hastighet
En av de største forandringene i Leica S-huset er elektronikken. En oppgradert bildebrikke sørger for bedre støykarakteristikk, naturlig fargegjengivelse og økt presisjon på hvitbalansen. Sistnevnte forbedring er en gråkortfunksjon der du tar et bilde med et gråkort og bruker det som referanse for resten av fotograferingen. ISO-rekkevidden har økt i begge ender av skalaen, fra ISO 100 til ISO 1600. Dette gir mellomformatbrukeren nye muligheter til å ta bilder med lite støy under vanskelige lysforhold.

Bufferminnet er doblet til 2 GB med en skriverhastighet opp til 166 mb/s. Dette gir mulighet til å fotografere sekvenser opp til 32 bilder i RAW-format uten stopp. Du kan også velge å lagre et bilde parallelt i størrelsene 37.5, 9.3 eller 2.3 megapiksler - for en raskere forhåndsvisning av bildet.

Rask og presis autofokus for motiver i bevegelse
Den oppgraderte autofokusen er ikke bare raskere, men også mer presis. For at motiver i bevegelse skal bli skarpest mulig, kan du med nye Leica S velge "predictive" autofokus. Dette betyr at kameraet sammenligner tidligere bevegelser fra motivet og regner ut hvor motivet vil være når eksponeringen skjer. Autofokusen vil da låse på det punktet som kameraet har regnet ut rett før du trykker på utløseren. Denne funksjonen, kombinert med Leica S sin fantastiske mellomformat kvalitet, setter en ny standard for profesjonell action-fotografering.

GPS og innebygget vaterfunksjon
Nye Leica S er nå det eneste profesjonelle kameraet med innebygget GPS. Med denne funksjonen kan du lagre geografiske data rett på Exif-fila, og du slipper å stille klokka i kameraet når du flytter deg mellom tidssoner. Du vil også, med en ny vaterfunksjon, ha muligheten til å rett opp horisonten og komponere presise bilder rett i søkeren.

Optimalisert brukeropplevelse
LCD-skjermen på 3" har en oppløsning på 920 000 piksler og fullt sRGB-fargerom, samt bedre kontrast og lysstyrke. Ripebeskyttet Gorilla-glass på skjermen, søkerbilde på 98% med ekstra informasjon, ny meny og mykere gummibelegg for bedre grep, er noen optimaliseringer for enklere fotografering. I tillegg er det integrert en joystick for manøvrering av menyen, og en LEMO-blitssynkport for bedre sikkerhet ved studiofotografering.

Leica Protection Plan er inkludert ved kjøp av Leica S-hus. LPP gir deg en utvidet garanti på tre år og muligheten til å låne et demokamera hvis ditt kamera er på service. Fullversjonen av Adobe Photoshop Lightroom 4 følger også med kameraet.

Tekniske data:

 • Sensor: Low Noise CCD-Sensor with microlenses and microlens shift

 • Size: 30 × 45 mm (Leica Pro Format).
 • Aspect ratio: 2:3.
 • Resolution: 37.5 megapixels.
 • Dynamic range: 12 stops.
 • Colour depth: 16 bits per pixel.
 • Colour spaces: sRGB, Adobe RGB, ECI RGB 2.0.
 • Low-pass filter / IR filter: No / on sensor.
 • Sensitivity range: ISO 100 to ISO 1600 (manually or automatically controlled).
 • Type: Full-colour, self-illuminating, top-deck panel (OLED), (OLED), monitor screen
 • Monitor screen: 3-inch TFT-LCD monitor screen with 921,600 pixels, 16 million colours, sRGB colour space, image field ~
 • 100%, maximum oblique viewing angle 170°
 • Protective cover: Anti-reflex/dirt-repellent protective glass cover in scratch-resistant Corning®Gorilla®Glass
 • Maximum frame rate: 1.5 fps.
 • Buffer memory: DNG max. 28 images, DNG compressed max. 32 images, JPEG no limit.
 • Package content: S-Body, rapid charger S (with integrated US mains plug, interchangeable EU, UK, and AUS plugs, and car adapter), rechargeable lithium -ion battery, LEMO® USB cable, LEMO® flash sync cable, carrying strap, bayonet cap, eyepiece cap.
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Leica


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
56195
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.