20%
66662 66662 66662

Leica Q Khaki

Spesialutgave

Varenr:124592
1 stk. Weblager
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen
39 200,-Kampanjepris
49 000,-Ordinær pris
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Leica Q Khaki er en spesialutgave av det populære kompaktkameraet begrenset til 495 eksemplarer på verdensbasis. Kameraet har khaki-farget skinnkledning og kamerarem i skinn i samme farge følger med. Den klassiske Leica-innskripsjon på topplaten er fylt med matchende farge. Topplaten, bunnplaten og objektivet er sølvfarget, noe som gjør at Leica Q Khaki minner om de klassiske Leica M Safari-spesialutgavene.

 

Egenskaper:

 • Summilux 28mm f1.7 ASPH. med makro, det mest lyssterke objektivet i sin klasse
 • 24 megapiksler CMOS-sensor i fullformat
 • Raskeste autofokus i sin klasse
 • Nyutviklet prosessor i Leica Maestro II-serien
 • Integrert 3,68 megapiksler elektronisk søker
 • Live-View og Fokus-Peaking
 • Gratis app for iOS og Android
 • Integrert Wi-Fi
 • Full HD video
 • 100% Made in Germany

 

Brukervennlig

Lyssterk, rask og brukervennlig. Leica Q kombinerer fullformatsensor med et ekstremt lyssterkt objektiv i klassisk 28mm brennvidde. Dette gjør Leica Q Khaki perfekt for gate-, arkitektur- og landskapsfotografering. CMOS-sensoren på 24 megapiksler og objektivet er nøyaktig tilpasset til hverandre. Dette gir ekstremt detaljrike bilder med lav støy, også på ISO-følsomhet opp til 50.000.

 

Lar deg enkelt bytte mellom ulike typer fokusering

Leica Q gir selv fotografer med krevende fotografiske ambisjoner kreativ frihet, ikke minst takket være den praktiske muligheten til å bytte mellom makro, automatisk og manuell fokusering. For å sikre de avgjørende øyeblikkene, har Leica Q den raskeste autofokus i sin klasse og tilbyr presisjonsfokusering nesten i sanntid. Den nyutviklede bildeprosessoren i Leica Maestro II-serien er spesielt tilpasset Leica Q. Dataene fra sensoren behandles meget hurtig og leverer opptil ti bilder per sekund med full oppløsning. Leica Q leveres med integrert søker med en oppløsning på 3,68 MP. Selv de fineste detaljene vises.  

 

Robust konstruksjon

Den digitale bildevelgeren åpner for mange kreative muligheter. I tillegg til brennvidden på 28mm, får man enkelt oversikt over utsnittene som tilsvarer 35mm og 50mm. På samme måte som med et rammesøkerkamera, kan man fortsatt se hva som skjer utenfor oversiktsrammen og reagere raskt på endringer i motivet. JPG-bildefilen lagrer det valgte utsnittet, mens RAW-filen i DNG-format lagrer hele feltet med 28mm på full oppløsning. Alle funksjoner og finesser er konstruert for robusthet og lang levetid. Topplaten er av aluminium, kamerahuset er konstruert i en magnesiumlegering, og skrift og markeringer er lasergravert.

 

Focus Peaking og Live View Zoom

Alle funksjonene er oversiktlige, og det er enkelt å ta bilder med Leica Q. Menyen gir rask tilgang til alle viktige funksjoner, og tilbyr også egne programmeringsalternativer. Fokuspunkt kan velges med et enkelt trykk på berøringsskjermen. Når kameraet er stilt inn på manuell fokusering, får man to ekstra fokuseringshjelpemidler: Focus Peaking viser konturene som røde linjer, og Live View Zoom som lar fotografen sjekke fokus med opp til seks ganger forstørrelse. De to viktigste parametrene for fotografering, blenderåpning og lukkerhastighet, kan leses av selv når kameraet er avslått.  

 

Videomodus

Det spesialutviklede objektivet avslører også sine unike kvaliteter ved opptak i videomodus. Video spilt inn i full HD med Leica Q har meget høy kvalitet. Velg mellom 30 eller 60 bilder per sekund for videoopptak i MP4-format. Et integrert vindstøyfilter garanterer klar lyd. Kameraet har også en integrert Wi-Fi-modul for fjernkontroll og digital overføring av stillbilder og video til en smarttelefon eller en nettbrett med Leica FOTOS App.

 

Inkludert:

 • Leica Q med sølvfarget topplate og bekledd med khakifarget skinn
 • Khakifarget skinnrem
 • Sølvfarget objektivdeksel
 • Batteri (BP-DC12)
 • Lader (BC-DC12)
 • Strømkabel
 • USB-kabel

 

Leica Q er kåret til EUROPEAN PREMIUM COMPACT CAMERA 2015-2016 av EISA, samt kåret til ÅRETS BESTE PROFFKOMPAKT 2015 av LYD & BILDE.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Leica


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
66662
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.