10%
97566 97566 97566 97566 97566 97566 97566

DEMO Leica Summilux-M 90mm f/1.5 ASPH

Demovare

Varenr:127564
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
121 500,-Kampanjepris
135 000,-Ordinær pris
-+
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Demovare
Leica Store Oslo Barcode

Leica Summilux-M 90 mm f/1.5 ASPH.

Den nye standarden for portrettfotografi

Med nye Summilux-M 90 mm f/1.5 ASPH åpner nye kreative muligheter seg i form av portrettfoto med ekstremt liten dybdeskarphet, enten for presist å skille motivet fra bakgrunnen, eller for nydelige overganger fra perfekt skarphet til vakre, myke ut-av-fokus-bakgrunner. Objektivets optiske design setter nye standarder og leverer fantastiske resultater allerede på full blenderåpning. I tillegg til å være et klassisk portrettobjektiv gir det lyssterke designet flere bruksområder. Fotografering i lite lys kombinert med den korte nærgrensen gir Summilux-M 90 f/1.5 ASPH deg raskt unike detaljer og komposisjonsmuligheter.

 

Den optiske konstruksjonen består av elleve glasselementer delt i seks grupper, hvorav 2 elementer er asfæriske. Et flytende element sikrer fremragende optisk presisjon gjennom hele fokusområdet. Vignettering og fortegning er så godt som fraværende i dette objektivet, og den integrerte solblenderen sikrer deg mot strølys og refleksjoner.

Nærgrensen på 1 meter og forstørrelsen 1:8,8 bidrar til å gjøre dette til et ideelt portrettobjektiv. Den meget gode lysstyrken utnytter Leicas M-Bayonettfattning til det fulle. Bygget over samme lest som Noctilux-M 75 mm f/1.25 ASPH. tilbyr også Summilux-M 90 f/1.5 ASPH ekstremt liten dybdeskarphet faktisk så lite som halvparten av dybdeskarpheten til Leicas legendariske Noctilux-M 50 mm f/0.95 ASPH

 

I tillegg til å være bygget av de beste materialene gjør den avanserte byggeteknikken at dette er kvalitet kun Leica leverer. Den avanserte byggeteknikken sammen med de beste materialene sikrer Leica-kvaliteten som varer år etter år og gir deg en utrolig mye fokusering og total kontroll over bokeh. Dette krever ekstrem presisjon i utforming og plassering av de optiske elementene.

 

Med den separate Leica M-adapter L blir Summilux-M 90 mm f/1.5 ASPH et attraktivt valg også for deg med SL- eller L-kamera. Objektivet blir automatisk gjenkjent av både Leica SL og SL2 og leverer oppløsning og kontrast perfekt for høyoppløste sensorer.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Brukt
Produktkategori Brukt
Produkttype Demo
Produsent Leica


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
97566
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.