209967 209967 209967 209967

Leica APO-Summicron-SL 28mm f/2 ASPH

til Leica SL

Varenr:136621
5 stk. Weblager
  • 5Hovedlager
  • 0Skøyen
45 050,-Kampanjepris
53 000,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

APO-Summicron-SL 28mm f/2 ASPH: En moderne klassiker.

APO-Summicron-SL 28mm f/2 ASPH er det seneste tilskuddet i APO-Summicron-SL objektivserie. APO-Summicron-SL 28mm f/2 ASPH er det første rene vidvinkelobjektivet i en serie som allerede består av brennviddene 35mm, 50mm, 75mm og 90mm. 28mm er en brennvidde spesielt egnet for reportasje-, interiør- og arkitekturfotografering. 

Høydepunkter:

  • Rask vidvinkelobjektiv (f / 2)
  • Utmerket optisk ytelse
  • Ekstremt rask og pålitelig autofokus
  • L-fatning
  • Samme dimensjoner og filterstørrelse som alle APO-Summicron-SL-objektiver

Alle APO-Summicron-SL-objektivene har nøyaktig samme dimensjoner og filterstørrelse. Dette er objektiver som er helt øverst i toppsjiktet når det gjelder optiske ytelse og lysfølsomhet og objektivene kommer med en ekstremt rask og pålitelig autofokus.

APO-Summicron-SL 28mm f/2 ASPH kan brukes uten tap av kvalitet selv på største blenderåpning. Blenderåpningen er stor for en brennvidde på 28mm og gir mange kreative muligheter når man bruker skarphet og uskarphet bevisst. Takket være L-Mount-standarden, er APO-Summicron-SL 28mm f/2 ASPH kompatibel med kameraer fra andre partnere i L-Mount Alliance.

Den optiske konstruksjonen består av 13 linseelementer, hvorav tre har asfæriske overflater på begge sider, i ti grupper. Designet gir maksimal bildekvalitet selv på full blenderåpning. Konstruksjonen er så forseggjort at til og med Leicas innovative produksjonsmetoder presses til det ytterste. Som vanlig med Leica-objektiver, er største blenderåpning synonymt med effektiv blenderåpning. Det er derfor ikke nødvendig å blende ned for å øke bildekvaliteten. 

Naturlige hudtoner, myk bokeh, eksepsjonelt kontrastrike detaljer og kant-til-kant-skarphet uten forvrengning er normen for Leica-objektiver. APO-Summicron-SL 28mm f/2 ASPH er ytterligere preget av den apokromatiske korreksjonen, noe som er bemerkelsesverdig i et objektiv med denne brennvidden. For å sikre optimal korrigering av kromatiske avvik, har flertallet av de grupperte linseelementene en unormal partiell spredning og er laget av spesialglass av høy kvalitet. 

Autofokusmotoren til alle Summicron-SL-objektiver består av en ekstremt robust og rask Dual Syncro Drive trinnmotor. Autofokusen kan forflytte seg i løpet av rundt 250 millisekunder over hele fokusområdet. Samtidig har Summicron-SL-objektivene en innovativ tilnærming til manuell fokusering. På den manuelle fokusringen har objektivene en innebygd magnet med vekslende nord-sør-polarisering. Når fokusringen vendes, endres magnetfeltets polaritet. En sensor overvåker magnetfeltets status og sender dataene til hovedprosessoren. Drevet justerer deretter linsen til riktig posisjon på grunnlag av rotasjonsvinkel og rotasjonshastighet, noe som muliggjør enda raskere og mer presis manuell fokusering.

Både konstruksjonen og utformingen av den banebrytende Summicron-SL-serien representerer neste skritt i utviklingen av SL-objektivene. Ekstremt presise produksjonsmetoder og måleteknologier er utviklet for å produsere disse objektivene. Dette har også resultert i mer kompakte dimensjoner og lavere vekt, samt en enestående bildegjengivelse. En viktig del av utviklingen har vært å forebygge av strølys og refleksjoner, samt å optimalisere det optiske og mekaniske designet. Det er antirefleksbelegg av høy kvalitet på alle linsenes overflater. Objektivene er ekstremt robuste og kan brukes i stort sett alt slags vær takket være den effektive tettingen mot støv, fukt og vannsprut, samt Aquadura-belegget på de eksponerte linseoverflatene.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Leica


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
209967
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.