200436 200436 200436 200436 200436

Lomography Instant Automat camera White

for Fujifilm Instax Mini-film

1 917,-
3 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 3Hovedlager

Lomo'Instant Automat- White har en automatisk blitsopptaksmodus, slik at du enkelt kan ta fantastiske øyeblikksbilder med blits ved å trykke på en knapp. Du kan også bytte til de to manuelle opptaksmodusene for å åpne alle slags eksperimentelle opptaksmuligheter.

Automatisk blits-på-modus

Ved bruk av denne modusen registrerer en sensor på blitsen lysstyrken, og lysmåleren gir automatisk riktig mengde blits. Standard blenderåpningsverdi er f / 16, og eksponeringskompensasjonshjulet kan justeres. Det er perfekt å bruke hvor som helst når du er på farten.

Flash-On Manual Mode

Denne modusen er flott for fotografering innendørs. Blitsen er på, og du kan veksle mellom N for normale bilder på dagtid og B-lukker for lange eksponeringer.

Flash-Off Manuell modus

Denne modusen er flott for lange eksponeringer om natten. Blitsen er slått av, og du kan bytte mellom N for normale bilder på dagtid og B-lukker for lange eksponeringer om natten.

Avansert objektivsystem

Kameraet har et innebygd vidvinkelobjektiv og er kompatibel med flere linser som kan skrus på Lomo’Instant for mange kreative og eksperimentelle fotograferingsalternativer.
Dette 27mm ekvivalente vidvinkelobjektivet fanger mer enn øynene dine kan se, og lar deg ta nærbilder og personlige bilder så nærme som 0,4m

Laaaaaaange Eksponeringer

Lomo'Instants B-innstilling lar deg lage bilder med lang eksponeringstid ved å holde lukkeren åpen så lenge du vil. Prøv for kreativ fotografering om natten eller lysmaleri.

Fotografèr med multieksponeringer

Lomo'Instant er et moderne øyeblikkelig kamera som lar deg skyte ubegrenset øyeblikkelig med flere eksponeringer. Dette betyr at du kan kombinere mange bilder i en ramme for å stoppe effekter!

Fargegels

Velg mellom blå, rød, lilla og gul! Ved å legge til filtrene over blitsen, kan du leke deg med kule og varme toner, og gi en kunstnerisk stil til dine øyeblikk!

Flotte øyeblikksbilder

Kameraet lager øyeblikksbilder med kredittkortstørrelse med Fujifilm Instax Mini-film av høy kvalitet, kjent for sine lyse farger og klare bilder.

Speil

Lomo'Instant Camera har et lite speil til venstre for objektivet. Kombinert med vidvinkelobjektivet, lar Lomo’Instant-speilet deg ta perfekte bilder av deg selv.

Lomo'Instant White er et øyeblikkskamera i perfekt størrelse som du kan ta med deg uansett hvor du går. Med et stilig, minimalistisk design, er det den mest kreative måten å ta vakre bilder på, som du kan dele hvor som helst og med alle på et øyeblikk.

I pakken

  • Lomo’Instant Camera White
  • Linsedeksel
  • Fargede gelfiltre
  • Fotograferingsteknikkort
  • Bruksanvisningen

The Lomo'Instant from Lomography on Vimeo.

Produktinformasjon

Hovedkategori Analogt
Merker Lomography
Produktkategori Analogt kamera
Produkttype Instant kamera


Produsentens varenrLI150W