200505 200505 200505

Lomo B&W 400 35mm Berlin Kino Film

Varenr:134964
8 stk. Weblager
  • 8Hovedlager
  • 0Skøyen
133,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Lomography Berlin Kino B&W 35 mm ISO 400 2019 Edition

Fang øyeblikk i evig monokrom sjarm med 2019-emulsjonen av vår ikoniske svart-hvite cine-film.

En raffinert formel for ekte filmelskere

Inspirert av den nye tyske kinoen som feide gjennom Berlin på 1960-tallet, var vår originale Berlin Kino Film-emulsjon en suksess. Men da den tyske kinoen utviklet seg gjennom tidene, og tilpasset seg et samfunn i utvikling, gjorde også filmformelen vår det. Berlin Kino B&W 400 2019 Formula er raffinert og gir mer kunstnerisk kontroll.

En film for å utvide mulighetene for monokrom

Unikt i sitt høye dynamiske område og evne til å produsere distinkte, men like fantastiske resultater med forskjellige filtre og utviklingsprosesser, er denne panchromatiske emulsjonen et tomt lerret for kreativiteten din. Den opprinnelige følsomheten til denne filmen er ISO 400 (27 ° C). På grunn av den imponerende breddegraden kan du imidlertid skyve ISO opp til 800, 1600 eller 3200 mens du beholder et imponerende toneområde og detaljer.

 

Utvikling av dine kreasjoner

Denne emulsjonen kan utvikles både i laboratoriet eller hjemme med standard svart-hvitt-prosess. Standard lagringstemperatur for denne filmen er 20 ° C, men for langvarig lagring anbefaler vi at du holder denne filmen under 10 ° C. Hvis du utsetter filmen for temperaturer over 20 ° C i lengre perioder, påvirker det ytelsen.

Kodak D-76

For standard/generelle applikasjoner anbefaler vi å bruke en utvikler som Kodak D-76. Dette gir bilder med moderat kornstørrelse og stor kontrast flotte resultater uten behov for ytterligere etterarbeid.

Kodak HC-110

Når den høyeste grad av fleksibilitet er nødvendig, anbefaler vi at du bruker en utvikler som Kodak HC-110. Dette gjengir bilder med full skyggedetalj, moderat korn og en bred dynamisk breddegrad, og beholder alle detaljene du trenger for fotografiprosjektet ditt.

Ilford Ilfosol-3

Hvis du prioriterer skarphet eller høy optisk kvalitet, anbefaler vi at du bruker Ilford Ilfosol-3. Dette gir fint korn og utmerket skarphet perfekt for utskrift og forstørrelse av applikasjoner, samtidig som det gir god kontrast og skygge detaljer.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Analog
Produktkategori Film
Produkttype Sort/Hvit film
Produsent Lomography
Type film Sort/Hvit film 135


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
200505
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.