200920

Lomography B&W ISO 13/35mm Babylon

Kino 1 roll pack

Varenr:135024
4 stk. Weblager
  • 4Hovedlager
  • 0Skøyen
132,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Lomography Babylon Kino B&W Film fanger livets mest følelsesladede øyeblikk i detaljerte anbudsgjengivelser. Med et høyt dynamisk område kommer Babylon Kino B & W-filmen til sin rett når han fotograferer intime portretter og myke historiescener, og gjengir nydelige lyseffekter på tvers av oppriktige nærbilder - Babylon Kino B & W-film imponerer delikat rammer med nyansert nostalgi.

Glamorøse gråtoner

Denne panchromatic emulsjonen er perfekt for profesjonelle fagfolk og fotografer. Egnet for de som liker å hengi seg til skarpe detaljer, lavkornede og subtile gradientoverganger, fanger Babylon Kino B&W Film myk tonekontrast, og beholder attributter selv i superlyse scenarier.

Mestre dine lave ISO-monokromer

Denne filmen har en lav hastighet på ISO 13, så vi anbefaler å bruke et kamera og et objektiv med manuelle kontroller for bedre kontroll over eksponeringene dine. Du bør være i stand til å justere lukkerhastigheten til kameraet og blenderåpningen på objektivet. Det anbefales også å bruke et raskt objektiv (maksimal blenderåpning på minst f/1.4 - f/2.8). Denne stemningsfulle emulsjonen kan utvikles både i laboratoriet eller hjemme med standard svart-hvitt-prosessen og gir fantastiske effekter med en rekke forskjellige utviklere.

Her er en rask oversikt over hvordan din valgte utvikler vil fungere med Babylon Kino-filmen:

D-96

Dette er vår anbefalte utvikler for denne filmen og er en av våre favoritt monokrome utviklere. Det gir Babylon Kino et nøytralt og jevnt utseende og opprettholder merkbar korn.

Kodak HC-110

Kodak HC-110 er et godt valg for fotografer som vil ha mer detaljer og kontrast i bildene sine, fordi det gir Babylon et mer imponerende utseende, noe som gjør bildene veldig pope.

Ilford Ilfosol 3

Denne utvikleren kan få fram utvalget av gråtoner i Babylon ISO 13. Dette er perfekt for humørfylte temaer og lener seg mot en mer dyster og dramatisk estetikk.

Compard R09

Compard R09 får rike sorte toner til å komme ut av rammen, detaljene kan også være imponerende! Et godt valg for forskjellige fotografiske applikasjoner.

Tetenal Ausgleichsentwickler

Denne utvikleren gir en balansert mengde kontrast og er egnet for tilgjengelig lys, reportasje og til og med kunstfotografering. En flott allrounder, den passer for en rekke fotograferingsforhold og stiler.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Analog
Produktkategori Film
Produkttype Sort/Hvit film
Produsent Lomography


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
200920
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.