237704 237704 237704 237704 237704

Lupo Smartpanel Dual Color Pro

On-camera LED. 3200K-5600K

3 357,-Kampanjepris
3 873,-Førpris
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Lupo Smartpanel Dual Color PRO er en On-Camera-lampe som rocker! Den er laget den slik at den er praktisk og bærbar, men også utstyrt med en imponerende mengde lys, 4600 Lux på 1 m! Den avgir praktisk talt samme mengde lys som noen 1x1 LED-paneler på markedet som er priset tre til fem ganger høyere. Så med Smartpanel Dual Color PRO kan du bli seriøs og lyse opp settene dine og bruke den som et ministudiolys, for vlogger, musikkvideoer og mye mer.

Variabel fargetemperatur fra 3200 K til 5600 K.

Smartpanel Dual Color PRO kan driver med strøm eller batteri. En USB Type-C-kabel for strømforsyningen er inkludert i pakken, men alternativt kan du også bruke vanlige batterier av typen NP-F eller en AC-strømforsyning. Ikke bare har den en stilig design, men også en robusthet som kommer av den forsterkede teknopolymerkonstruksjonen. For en svært overkommelig pris vil du ha et lite, kraftig, slitesterkt og ekstremt robust lys.

Den kraftigste On-Camera-lampen på markedet. Stilig og robust.

Smartpanel Dual Color PRO er en On-Camera-lampe, men det er faktisk også den minste LED-studiolampen i verden. Den bruker samme teknologi som sine større brødre Actionpanel og Superpanel, og derfor kan du forvente "PRO"-ytelse og lyskvalitet selv om prisen er uslåelig.

Huset i forsterket teknopolymer for mer praktisk bruk.

Smartpanel Dual Color PRO, som alle LED-paneler, LED Fresnels og Lupo-tilbehør, ble utviklet for å gi profesjonell ytelse og er bygget med komponenter av høy kvalitet. Lupo-produktene er designet for å være pålitelige over tid. Den iøynefallende designen og funksjonaliteten til Smartpanel Dual Color er høydepunktene til dette kompakte, allsidige og utrolig kraftige nye generasjons LED-panelet. Lysdioder ble valgt for deres høye fargegjengivelse (CRI > 97, TICI > 98) og for deres fargetemperaturnøyaktighet.

Designet for deg. Utrolig allsidighet med flere batterialternativer.

Med Smartpanel Dual Color PRO har du to alternativer for batteribruk. Du kan bruke små og billige NP-F-SERIES-batterier (7,4 V) som kan festes direkte på baksiden av lyset. Dette er supervanlige batterier som du kan finne hvor som helst. Eller du kan bruke V-Mount-batterier (14,8 V, 95 Wh eller høyere) som kan kobles til Smartpanel Dual Color via en D-Tap-kabel. Dette er også en veldig praktisk løsning.

Komplett utvalg for ethvert behov.

Alle Lupo-produkter er kompatible med et bredt utvalg av tilbehør: batterier, v-låser, batteriladere, softboxer, bærevesker, stativ og klemmer.

 

Fargetemperatur: 3200K-5600K
CRI = 97
TLCI = 98

Mål: 180 x 120 x 45 mm
Vekt: 500 g
Wattforbruk: 60 W
Batteri: 7.4 V - 14.8 V

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Lupo
Produktkategori Fast lys
Produkttype Panel


Produsentens varenr701
237704