Lupo Superpanel Soft Dual Color

Variabel fargetemp. 3200 - 5600K

Varenr:117346
Bestillingsvare
15 990,-
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Lupo Superpanel Dual Color Soft 

- 400 HIGH CRI Power LEDs (CRI > 95)

- adjustable color temperature from 5600K to 3200K

- power supply mounting bracket,

- 24V AC adapter power supply,

- Inkludert dimmer 

- Inkludert stativbølye


  

Superpanel Soft er den ideelle løsningen for alle opptak der det er behov for et kraftig, men mykt og diffust lys. Hvis du er ute etter et LED-panel som produserer enkle og myke nyanser, og som sikrer en fullstendig likhet i belysning for film, video eller TV produksjon er denne modellen et godt valg. Du vil nyte den allsidige og praktiske bruken. Superpanel Soft gir et unikt kraftig, ensartet og innhyllende lys. Ekstremt lett, kompakt og praktisk, de er ideelle for bruk i og utenfor studioet og kan drives av strømnettet eller på v-batterier.

  

Kvalitet og pålitelighet. Panelet er produsert i forsterket teknopolymer. Innovative materialer for en mer praktisk bruk. Superpanel Soft, som alle andre LED-paneler, LED Fresnels og Lupo tilbehør, ble utviklet for å gi profesjonelle ytelse og er bygget med komponenter av høy kvalitet. 

Lupo-produkter er designet for å være pålitelige over tid. Det iøynefallende design og funksjonaliteten til Superpanel Soft er høydepunktene i dette kompakte, allsidige og utrolig kraftige LED-panelet. Lysdioder ble valgt for høy fargegjengivelse (CRI> 95, TLCI> 96) og for deres nøyaktige fargetemperatur. 

Ved å velge en modell fra Superpanel-serien, vil du være sikker på at du stole på et høyt og profesjonelt produkt. Enten du er videooperatør på jakt etter et praktisk og kraftig LED-panel, drevet av strømnettet eller med et batter. Enten du har behov for å belyse et lite produkt eller ett stort filmsett så kan du være sikker på at funksjonene til Superpanel Soft vil være mer enn tilfredsstillende. 

Super-panel Soft er lett og kompakt (kun 2,8 kg), den er lett å transportere.

Takket være deres drift med batterier eller på strømnettet (universal 90 V - 240 V AC, 14,8 V - 24 V DC) kan du brukes de fleste steder. Det dedikerte batteriet med lang levetid gir full effekt på ca 1,7 timer. Vekten på batteriet er kun 800 g og kan bæres (sammen med ladere og tilbehør) i samme praktiske pose som brukes til Superpanel Soft. Batteristrømforbindelsen er via en 4-polet standard XLR-kontakt på baksiden av panelet. Superpanel Soft er LED-panelet som gjør din profesjonelle tagning mye enklere. Teknopolymerlegemet, forsterket med karbonfiber, gjør den robust og egnet for intensiv bruk.


 

Utviklet for alle filmskapere og TV-studioer som kun vil ha det beste.

Lupo tilbyr en rekke batteridrevne tilbehør til alle Superpanel-modeller og alle andre LED-paneler og Fresnel-lysdioder. Du trenger ikke å bekymre deg for noe, og må bare velge batterisettet som inneholder: et 160 Wh batteri, en v-låseplate for Superpanels, en dedikert lader og en d-tap-kabel. Selvfølgelig er alle våre modeller kompatible med de beste litiumbatteriene på markedet, men med Lupo-tilbehør garanterer vi en praktisk, økonomisk og profesjonell løsning. Den digitale skjermen på baksiden av Superpanel Soft lar deg tydelig og raskt visualisere lysintensiteten du har satt.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Lupo


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
52397
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.