Nye frekvenser på trådløse mikrofoner

Nye frekvenser til trådløse mikrofoner fra 1. November 2019

Regjeringen har besluttet at store deler av frekvensområdet 700MHz båndet skal benyttes til mobilkommunikasjon, som tidligere har vært brukt til trådløs overføring av lyd.

Hva betyr endringen for deg

Dersom ditt utstyr overfører lyd innenfor 700Mhz-frekvensen, vil du kanskje ikke lenger kunne bruke utstyret fra og med 1. november 2019. Utstyr som trådløse mikrofoner, trådløse mottakere og lignende. Dette kan identifiseres gjennom modell og/eller serienummer på utstyret. Vi hjelper deg gjerne med identifiseringen.

Gjør overgangen så enkel som mulig

For å gjøre overgangen så enkel som mulig for deg, kan vi i noen tilfeller oppgradere dagens utstyr eller vi kan gi deg en god innbyttepris på løsning fra Sennheiser eller Shure. Ved innbytte vil vi sørge for at ditt gamle utstyr blir avfallshåndtert på riktig måte, og hjelper deg med installeringen av ditt nye trådløse oppsett.Vi gir deg pant på ditt nåværende utstyr, uansett merke. Panten gjelder for tilsvarende produkt (lommesender, håndsender og mottaker) og antall kanaler du leverer inn. Dersom du f.eks. leverer 2 mottakere på 2 kanaler, får du pant tilsvarende 4 kanaler.

Jeg har trådløst utstyr, hvordan finner jeg ledige frekvenser

For å finne ut hva som er ledig av «White spots» i ditt område se finnsenderen.no som er et verktøy ifra NKOM(tidl Post og Teletilsynet).
Ta kontakt med oss for en løsning både når det gjelder dine eksisterende trådløse sett hvor vi kan oppgradere eller bytte inn i nye. Og for nye løsninger.

 

Har du andre spørsmål vedrørende lyd generelt eller trådløst oppsett, ta gjerne kontakt med oss på info@foto.no.

Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.