104900

MagMod Proffesional Kit

Varenr:129099
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
2 196,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Få mest mulig ut av blitsen på kameraet med en rekke lysformingsverktøy som er tilgjengelige i Professional Flash Kit fra MagMod. Settet inneholder MagGrip, en enkel og effektiv løsning for å feste og fjerne tilbehør fra blitsen din ved bruk av magneter. Settet inneholder også MagSphere-diffusoren, MagBounce, MagGrid og MagGel med Creative Gel Set. 

MagMod MagSphere

Transformer blitsen på kameraet til en lyskilde med MagSphere, designet for å brukes med MagMod lysformingsverktøy. Det myke, diffuse lyset er smigrende, og det har et integrert gel-spor for å justere fargen på blitsen din. I tillegg er den laget av støpt silikongummi for et elegant, enkelt design med god holdbarhet, og den leveres med en mikrofiber bærepose.

MagMod MagBounce

Øk størrelsen på blitsen din med omtrent 300% med MagBounce, en del av MagMod lysformingsverktøyet og beregnet for bruk med MagMod MagGrip. Det myke, diffuse lyset som produseres av dette tilbehøret fungerer på samme måte som en softboks. Med dette systemet kan MagBounce brukes i kombinasjon med annet tilbehør, for eksempel MagGel. Den er laget av støpt silikongummi for et elegant, enkelt design med god holdbarhet og leveres med en mikrofiber bærepose.

MagMod MagGrid

Kontroller lysspredning med MagGrid, designet for MagMod lysformingsverktøy. Bikuben fokuserer effektivt på lyset og festes til MagGrip. Dessuten kan den stables sammen med annet tilbehør og til og med andre MagGrids, slik at brukerne kan begrense brennvidden ytterligere. Den er laget av støpt silikongummi for et elegant, enkelt design med god holdbarhet.

MagMod MagGel Holder

Monter og bytt ut gels på blitsen din raskt og enkelt med denne MagGel Holder for MagMod lysformingsverktøy. Silikon gummisporet rommer opptil 3 MagMod-gels og klikkes på MagMod-systemet.

MagMod Creative Gel Set

Legg til kreativitet i belysningen din med dette Creative Gel Set som er designet for å brukes med MagMod. Settet inneholder røde, oransje, gule, grønne, blå, blågrønnsaker, lilla og magenta gels laget av et stivt polykarbonat for holdbarhet og enklere håndtering. De glir enkelt inn i MagMod gel-sporet for hurtig feste og fjerning.

MagMod MagGrip

Gummien gir et sikkert, tett grep på blitshodet og er holdbart. Blitshodet skal også være omtrent 2,5" bredt for at modifikatorene skal kunne festes ordentlig til blitshodet.

I pakken

  • MagMod MagSphere
  • MagMod MagBounce
  • MagMod MagGrid
  • MagMod MagGel Holder
  • MagMod Creative Gel Set
  • MagMod MagGrip
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent MagMod


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
104900
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.