13467 13467 13467 13467 13467 13467 13467 13467 13467 13467 13467 13467

Manfrotto MT055CXPRO3 Karbonstativ

Kraftig karbonstativ

Varenr:104510
4 stk. Weblager
 • 4Hovedlager
 • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
5 495,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Manfrotto MT055CXPRO3 er et lett og stabilt karbonstativ. Det har kraftig benlås og høy lastekapasitet. Midtsøylen frigjøres enkelt med en finger, og kan roteres 90 grader. LED-belysning, reflektorer og annet tilbehør er enkelt å feste til stativet med Easy Link feste. 

Teknisk:

 • Vekt: 2 kg
 • Feste for hodet: 3/8" skrue
 • Antall benseksjoner: 3
 • Min. arbeidshøyde: 9 cm
 • Max Høyde (Midtsøyle Nede): 140 cm
 • Max. Høyde: 170 cm
 • Lengde sammenslått: 63 cm
 • Max. anbefalt bærevekt: 9 kg
 • Midtsøyle-type: rapid
 • Easy Link tilbehørsfeste
 • Benlåstype: Flipplås
 • Karbonfiber

 

Det nye 055 3-seksjoners karbonfiberstativet gir maksimal stivhet fra de letteste komponenter; et mesterverk av teknikk tiltenkt for fotografer som vil ha det beste av sitt stativ og behøver at det er lett å transportere. Benrørene er av 100% karbonfiber og det nye QPL benlåsesystemet øker stativets stivhet og absorberer vibrasjoner, samt stabiliserer kamerautstyret under alle forhold. Karbonfiberrørene og magnesiumsstøpt reduserer også vekten på dette stativet sammenlignet med tilsvarende aluminiumsversjon. Den viktigste egenskapen hos 055XPRO3 er dens 90° midtsøylemekanismen som tillater midtsøylen å brukes vertikalt som vanlig, eller horisontalt for å åpne opp et brett spekter av innramming og fotograferingsmuligheter; dette gjør 190CXPRO3 til et ekstremt allsidig stativ, som egner seg for et bredt tilbud av fotografi og videoapplikasjoner. Den horisontale midtsøylemekanismen er innebygd i stativets øvre benfeste for kompakthet, men det er lett og raskt å vinkle når du behøver det. Varier mellom vertikal og horisontal søylestilling krever ingen demontering, og kan til og med gjøres med et kamera festet.
Bena på 055XPRO3 stativet er også hurtig å høye og justere, takket være Quick Power låseskive som låser og frigjør hver benseksjon. Den spesielle utformingen av QPL skiven tillater en mer bekvem og sterkere enhåndsgrep av benlåset. Fra sammenlagt, kan hver bendel av stativet slippes i en eneste bevegelse. QPL skive design tilbyr også mer kraftfull låsing av hver seksjon, hvilket innebærer at stativet er mer stabilt og stivt enn med tradisjonelle benlås. Intuitive og ergonomiske benvinklervelgere tillater hvert ben å selvstendig og stabilt stilles inn på noen av de forhåndsstilte vinklene, noe som tillater stor posisjoneringfrihet.
Et vater er innebygd i toppen av søylen for eksakt innramning. Vateret roterer fritt rundt søylen, slik at den kan plasseres der det er enklest for deg å se når du justerer stativet, og uten at de enten skjules av det monterte hode og kamera, eller kommer i veien for hode eller kamerakontroll.
Det øvre benfestet hos 190XPRO3 har et Easy Link uttak for å koble bilder eller videotilbehør (f.eks. et LED-lys, blitz, reflektor, eller annet utstyr) på en ekstraarm eller konsoll, og gjøre stativet til en praktisk mobilstudio.
055XPRO3 er produsert i Italia av Manfrotto. 

    

Teknisk info

Produktinformasjon

Gruppe 1 Stativ
Gruppe 2 Tripod
Gruppe 3 Fotostativ
Maks høyde på stativ 171.5 cm
Materiale stativ Karbon
Minimum høyde stativ 9cm
Produsent Manfrotto
Største belastning stativ 9 kg
Type Trebens fotostativ
Vekt stativ 2 kg


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
13467
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.