Manfrotto Lykos Daylight LED-belysning

Dagslys håndholdt LED lampe

Varenr:104545
2 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 1Skøyen
2 stk. Leverandørlager
3 495,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Portabelt og med kraft. Lykos Daylight LED-belysning gir deg et utrolig lysstrøm fra en veldig kompakt størrelse, noe som gjør den til en perfekt portal løsning når du er i farten. Denne utmerkede kombinasjonen av kraft og bærbarhet er et gjennombrudd i kontinuerlig LED-belysning, og er ideell for portrettfotografi og kommersielt fotografi, enten på plass eller i studio. LED panelene innlemmer den seneste LED-innovasjonen: utenpåliggende diodeteknikk (SMT) som garanterer perfekt fargegjengivelse og ingen fargegravering. De innovative linsene er spesielt laget for å oppnå forbedret optisk effektivitet. En LCD-fargeskjerm på baksiden gir deg enkel overvåking av dimmenivået, fargetemperatur, batteristatus og trådløse funksjoner - som ekstra tilbehør finnes en Bluetooth-dongle for trådløs styring. Lykos LED-belysning drives av L-type Litiumsbatterier (tilbehør) eller gjennom el-nettet med medfølgende AC-adapter. Et diffusjonsgelefilter leveres med produktet. Overlegen diffusjonseffekt kan til og med avstedkomme med hjelp av Lykos LED-belysning i kombinasjon med Lykos LED-softbox. Lykos LED-belysninger er helt kompatible med Manfrotto Digital Director ved anvendelse av Lykos Bluetooth Dongle. Alle enheter er ''Bluetooth-ready''. Tilbehøret Bluetooth Dongle forvandler Lykos til en smart enhet og tillater fjernkontroll gjennom en nedlastningsbar iPhone App eller via Manfrotto Digital Director App.

Lykos

  • Lyssterk LED-belysning med 1600 lux ved 1m (dagslys)
  • Nye utenpåliggende dioder- SMT
  • Dimmefunksjon
  • Utmerket fargegjengivelse (> 93% CRI)
  • Fargetemperatur 5600K, gelefilter inngår i pakken

 

Med tilbehøre, Bluetooth Dongle, forvandler du Lycos LED til en smart enheten som tillater fargestyring via en iPhone-app eller via Manfrotto Digital Directo app.

Lykos LED-lys drives av L-type li-ion-batterier (ikke inkludert) eller via medfølgende AC-adapter.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Manfrotto


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
13577
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.