22288

Manfrotto 244MICROKIT Friksjonsarm

Arm 244 + Nano Clamp 386-B1

1 689,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

Manfrotto Friktionsarm Kit 244 + 386-B1 Nano Clamp

Sett med allsidig 15cm friksjonsarm med anti-rotasjon adapter i den ene enden og ¼ " adapter i den andre enden, i tillegg er Nano SlangKlemme 386b-1 inkludert.

Anti-rotasjonssystem er kompatibelt med en rekke Manfrotto produkter, inkludert stativer i 055- serien, 190-serien. Den unike formen på antirotasjonssystemet betyr at utstyret er låst helt fast, slik at armen ikke dreier seg på grunn av vekten av utstyret. Det er en rekke forskjellige tilbehør i form av forskjellige adaptere som kan brukes avhengig av hva som skal monteres på armen.

Tilbehør kan lett byttes ut med den medfølgende umbrako-nøkkelen. Hvis du har et rack uten muligheten til å montere via det såkalte Link med anti-rotasjon, er dette settet du skal velge, fordi armen kan monteres på stativbenet ved hjelp av stangklemmen 386.


Egnet til å holde blitsen eller LED-lys for makrofotografering eller ekstern skjerm når man filmer. Manfrotto Digital Director kan monteres på denne armen. Hvis du bruker den som en monitor eller ønsker å video dokumentere parallelt med kameraet, kan du bruke Manfrotto Twist Grip som passer din smarttelefon på 244Micro arm.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Manfrotto
Produktkategori Stabilisering
Produkttype Arm
Type klemme
  • Miniklemme
  • Stativklemme


Produsentens varenr244MICROKIT