Manfrotto 546GBK Videostativ + 504HD

Stativkit Video Gulvspreder

Varenr:109086
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
10 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Manfrotto Stativkit Video 504HD,546GBK

Profesjonelle 504HD hode i kombinasjon med 546B stativ og midspreder.

Tostegs, ekstremt stivt og stabilt stativ. Hodet kan motvektsbalansere kamerautstyr opp til 7,5 kg. 546GB stativet har en presstøpt aluminiumskrone med en innebygd 75mm skål. Stativets teleskop gulvtriangel hjelper til å låse benvinkler eksakt. Benlåsene er sikre og pålitelige, og piggføtter med gummiovertrekk finnes for fotfeste på både ujevnt terreng og jevne gulv. Stativet kan brukes med ulike dollies.

Leveres med veske.

Manfrotto 545GB er et tostegs, med dobble ben, lett aluminium profesjonelt videostativ. På grunn av optimering av de øvre og nedre benfestene, garanterer stativet mer vristivhet og nyttelast (25kg) samt forbedret ytelse. Benfestene har også blitt laget om for å passe etter stativ med enkeltrør. Den pressstøpte aluminiumskronen har en innebygd 100mm skål, som kan anpasses til en 75mm om det trengs. Stativet er utstyrt med en innovativ midtsøyle for forbedret stativstabilitet. Den leveres med raske on-off gummisko for bedre grep på glatte gulv. Nykonstruerte benfester, integrert i den totale ergonomi for forbedret stivhet. Midtsøyle for bedre stabilitet. Selges også med et midttriangel i stedetfor gulvtriangel (selges separat som 545GB).

Manfrotto 504HD, er et videohode som er utviklet for profesjonelle videokameraer. Hodet tåler maks vekt på 7,5kg. Har teleskopisk panoreringsarm, bakgrunnsbelyst vater, variabelt motvektssystem, utskiftbare motvektsfjærer. Hode fungerer ned til -20 grader.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Manfrotto


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
27274
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.