36147

Manfrotto MVK502AM Stativkit Video

Videostativ med hode og bag

Varenr:111938
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
19 stk. Leverandørlager
6 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Manfrotto Stativkit Video

Profesjonelt Fluid Video System video rack gjør alt du trenger det til og mye mer. Innovative designfunksjoner gir deg maksimal kontroll og maksimal rekkevidde for å fange det perfekte bildet hver gang. Og denne stativet med et væskedempet videohodet er veldig praktisk å bruke fra oppsett, for å demontere på slutten av dagen. I tillegg kommer den med et gummibånd for å holde alt på plass når demontert, og en postret bag.

 

Utmerkede funksjoner inkluderer et fornuftig motvektssystem, slik at du kan glide fra en posisjon til den neste. Det er det ideelle rampelyset for alle situasjoner, og det kan også støtte opptil 7 kg utstyr, inkludert kamera og tilbehør. Det kan også håndtere større HDSLR-kameraer og tyngre belastninger som videokameraer med utskiftbare linser. Og den har en 75mm halvkule med 75mm skålfeste, så du vil kunne jobbe nøyaktig, trygt og med total frihet. Denne smarte videostativet har to-trinns dobbeltbenrør, laget av lys og sterk aluminium. Dette betyr at du kan fange den inn i en kompakt pakke for transport. Når den er satt, vil sikker benlås holde alt på plass. Midtpunktet i det første trinnet sikrer at stativet er stabilt, selv i kupert terreng, og gummifødder gir et utrolig grep. For å kontrollere posisjonen din, ta en rask titt på vannpasset, og du har all den informasjonen du trenger for perfekt innramming, selv under de mest krevende opptakene.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Manfrotto


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
36147
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.