52525 52525 52525

Manfrotto Befree 2N1 Clips KIT

Reisestativ m/ettbenstativ Clips lock

Varenr:117389
1 stk. Weblager
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen
2 395,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Befree 2N1 Aluminium: Avansert reisestativ-kit med integrert ettbensstativ

  • Avansert reisestativ med integrert enbenstativ
  • QPL Travel sikrer maksimal stabilitet og enkel installasjon
  • Midtkulehode med tre uavhengige ergonomiske kontroller
  • Sidevelger for rask justering med begge hender
  • Unik premiumdesign, 100% produsert i Italia


 

Manfrotto Befree 2N1 aluminium stativ med klemmelås, er en perfekte løsningen for avanserte amatører som ønsker allsidighet og høy ytelse kombinert i en enkelt løsning, perfekt for reiser.

Den ergonomiske utformingen gjør at Manfrotto Befree 2N1 er intuitiv og rask, noe som gjør det mulig for de mest krevende fotografer å raskt og enkelt sette opp sitt utstyr slik at de kan fokusere på å fange bildene.
Befree 2n1 har et integrert ettbenstativ som enkelt kan monteres i noen få trinn. Ved ganske enkelt å demontere det ene stativbenet (med benvarmeren på), trekke ut midtsøylen og montere disse to sammen. Enbenstativet kan belastes med opptil 5 kg nyttelast.


Denne modellen har også en ny låsemekanisme kalt QPL Travel-Level, et nytt system utviklet av Manfrotto, som gir full låsing av stativbenet med QPL klemmelås. Denne også finnes på de profesjonelle Manfrotto stativene i 190 og 055 stativ seriene. Dette er en lettere versjon som er perfekt for reise. Den nye on-off-mekanismen gjør installasjon og justering enkel og sikker, og gir full stabilitet i alle konfigurasjoner når stativet er åpent.
Den ergonomiske benvinkelvelgeren er designet for å brukes av både høyre-og venstrehendte fotografer, noe som gjør det mulig for alle å endre bildetperspektivet intuitivt, og for å finne den rette stativhøyden uten å miste fokus på fotograferingen de skal gjøre.
Befree 2N1 kan enkelt stilles inn på tre uavhengige benvinkelposisjoner, sikrer full fotograferingsevne til alle de kreative ideene som kan vises utenfor.

Spindelen er utformet for å garantere perfekt stabilitet på alle typer terreng, inkludert de mest ujevne, og alltid holde kameraet stødig og klar til å ta skarpe bilder. Easylink, akkurat som Manfrotto Professional 190 & 055 stativ, slik at fotografen kan forbedre sin kreativitet ved å legge til tilbehør for å gjøre sin fotografering unik og uforglemmelig. Fotografer som elsker å legge til lys eller reflektor, kan nå ta fantastiske utendørsbilder som bare kunne oppnås med et tungt lysstativ.
Stativet er utstyrt med avanserte Manfrotto senterkulehode 494 i aluminium, et lite, men kraftig og intuitivt hode som gir rask og nøyaktig kamerabevegelse. 494 kulehode har tre uavhengige kontroller: et hovedratt for håndtering av kulelåsing; integrert friksjonskontrollknapp som justerer spenningen på ballen, slik at vekten av utstyret alltid er perfekt balansert og sammensetningen av bildet er enkel, en uavhengig panoreringslås som holder horisont og bevege kameraet horisontalt, og tillater fantastisk natur.

Hodet er utstyrt med en unik quick release plate som gjør det fullt kompatibel med verdens mest utbredde standardhodefester: Manfrotto RC2 og Arca-Swiss-type. Med denne aluminiumsplaten montert på kameraet, kan alle Manfrotto hoder og nesten alle stativhoder på markedet med tilbehør Arca-Swiss-type koblet raskt og enkelt uten å måtte demontere komponenter.

TEKNISK INFO

 • 4 benseksjoner
 • Flipplås ben
 • Vekt: 1,66 kg
 • Laveste høyde: 40cm
 • Lengde sammenslått: 40cm
 • Maks høyde: 151cm
 • Maks høyde uten midtsøyle: 128cm
 • Std festeplate: 200PLPRO

 

 

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Produktkategori Tripod
Produkttype Fotostativ
Produsent Manfrotto


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
52525
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.