173605 173605 173605 173605 173605 173605

Manfrotto Befree Advanced Alpha 3W

Reisestativ med 3-veis hode. Sony Alpha

Varenr:130470
1 stk. Weblager
  • 0Hovedlager
  • 1Skøyen
6 stk. Leverandørlager
2 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Manfrotto Befree Advanced Alpha reisestativ er en spesiell versjon av Befree Advanced dedikert til alle Sony a-kamerabrukere som vil ha maksimal ytelse og stabilitet i alle opptaksposisjoner. Festeplaten er designet for å passe til Sony a7 og Sony a9 kamerahus, for å sikre perfekt grep, selv i de mest vinklede kameraets eksponeringer. Frontpanelet på kameraplaten låser kameraet fysisk, forhindrer avspilling både i tilt og rotasjonsbevegelse, og holder alltid kameraet på platen. Resultatet er imponerende kamerastabilitet, som tar bildeskaperen til høyeste nivå. Platen er også fullt kompatibel med verdens mest brukte standardhodefester: Manfrotto RC2 og Arca-Swiss type. Med denne aluminiumsplaten montert på kameraet, kan den monteres på alle Manfrotto-hodene, og nesten alle stativhodene i markedet med hurtigkobling Arca-type, raskt og enkelt uten demontering av komponenter.

Egenskaper

  • Dedikert plate for perfekt stabilitet i alle kameraposisjoner
  • QPL Travel benlås sikrer maksimal stabilitet og enkel installasjon
  • Ett helt nyutviklet 3- veis panoramahode
  • Unik premiumdesign, 100% produsert i Italia

Spindelen til denne innovative modellen gir også en Easy Link, akkurat som Manfrottos profesjonelle 190 & 055-stativ. Dette tillater fotografer å forbedre sin kreativitet ved å legge til tilbehør som gjør fotografiet unikt og uforglemmelig. Fotografer som elsker å legge til lys eller reflektor, kan nå ta fantastiske utendørsbilder som bare kunne oppnås med et tungt stativ for tilbehør.

Befree Advanced Alpha kan enkelt settes inn i tre uavhengige benvinkelposisjoner, noe som sikrer full fotograferingsmulighet for alle kreative ideer som kan dukke opp utendørs.

Stativet er utstyrt med ett helt nyutviklet Manfrotto 3-veis stativhode som kombinerer behovet for video og foto bruk.  Stativhodet er utstyrt med panorama arm og er dempet i bevegelsene for å tilpasse bevegelsene for videofilming.  I tillegg kan man enkelt tilte kameraet for fotobruk.  

Befree Advanced for Sony er det beste stativet for lidenskapelige fotografer som vil ha maksimal ytelse fra sitt stativ, og spesielt fra kameraet. Dette lette stativet er den optimale kombinasjonen av bærbarhet, stabilitet, enkel oppsett og håndtering. Den er bygget med det unike målet å gjøre det mulig for enkeltpersoner å uttrykke sitt talent ved å bruke kameraet med tillit fra en profesjonell stativløsning. Befree Avansert reisestativ med Sony kulehode, tilgjengelig i svart.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Manfrotto


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
173605
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.