174286 174286 174286

Matrox Monarch HD

Streaming and Record HDMI

Varenr:130559
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
4 stk. Leverandørlager
10 895,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

 

Matrox Monarch HD er en HDMI-inngang / utgang-streaming- og opptaksenhet som kan streame live-hendelser og spille inn masterversjoner for etterproduksjon eller lagring på samme tid. Streaming- og opptaksfunksjonene er helt uavhengige av hverandre, og derfor blir ikke opptakskvaliteten påvirket av streamingbåndbredde, og opptakskontroller kan betjenes uten å forstyrre streamingoperasjoner. Innspilte filer er tilgjengelige når som helst i løpet av en streamingøkt for bruk som utfyllende streamingvideoer.

Monarch HD genererer RTSP / RTMP-kompatible H.264-strømmer fra hvilken som helst HDMI-kilde ved hjelp av en innebygd koder og multi-tap 10-bits skaler og av-interlacer. Den registrerer live-strømmer som H.264 MP4-filer med to kanaler med innebygd AAC-lyd til et valgfritt SD-kort, USB-stasjon eller nettverkskartet stasjon. Nettverkskartlagte stasjoner er nyttige hvis flere brukere trenger tilgang til opptakene. Streaming av bitrates kan tilordnes til opptil 20 Mbps og spille inn bitrates på opptil 30 Mbps. Du kan streame til din egen server eller til CDN-er som YouTube.

Bitrates, oppløsning og andre operasjonelle detaljer kan velges i et webapplikasjon kalt Command Center. Via en Ethernet-tilkobling fra Monarch HD til en ruter er Command Center tilgjengelig på en telefon, nettbrett eller datamaskin. Opptil fire Monarch HD-enheter kan styres fra Command Center samtidig. Start og stopp av strøm og registrering kan også styres via trykknapper på frontpanelet.

Monarch HD opererer på en Linux O / S og er ikke sårbar for automatiske oppdateringer eller uplanlagte utvekslinger med tredjepartsservere.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Produktkategori Konverter
Produkttype HD
Produsent Matrox


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
174286
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.