28722

Metabones Nikon G til Micro Four Thirds

Speed Booster ULTRA 0.71x

Varenr:109569
2 stk. Weblager
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
6 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Speed Booster ULTRA 0,71x Adapteren for Nikon G objektiv til Micro Four Thirds Kamera fra Metabones gjør at et fullframe eller APS-C Nikon-mount kan monteres på et Micro Four Thirds kamera. Når du gjør det, hjelper adapterens optikk med å maksimere det tilkoblede objektivets synlige synsvinkel, samtidig som det gir en 1-trinns økning for kameraet over objektivets blenderåpning.

 

Egenskaper:

  • Gjør at et full-frame Al, post-Al eller et APS-C Nikon G objektiv kan brukes med et Micro Four Thirds-kamera
  • Maksimerer den synlig synsvinkelen
  • Gir en 1-trinns økning for kameraet over objektivets blenderåpning
  • Fem objektivelementer i fire grupper for optisk klarhet og fargefidelitet
  • Avtakbar, Arca-Swiss kompatibel stativfot med 3/8" gjengere
  • Aluminiumlegeringskomponenter for vektreduksjon
  • Monteringsringer av messing hindrer slitasje
  • Låsemekanisme for sikker festing av objektiv med trykknapputløser

 

Monter et Nikon F objektiv på et Micro Four Thirds Kamera

Når et objektiv som er beregnet for 35mm film eller tilsvarende fullframe kamerasensorer er montert på et kamera med en Micro Four Thirds sensor, vil det projisere et større bilde enn Micro Four Thirds sensorer ble bygget for å akseptere. Siden den kun kan fange senterpartiet av det projiserte bildet, vil den effektive synsvinkelen på objektivet bli innsnevret, noe som skaper en "crop factor" i kameraet. Speed Booster Ultra 0.71x Adapteren for Nikon G objektiv til Micro Four Thirds kamera kondenserer lyset fra et objektiv designet for 35mm film eller "full frame" kamerasensorer og prosjekterer den på en Micro Four Thirds sensor. Dette gjør det mulig for en Micro Four Thirds-sensor å bruke mer av lyset som samles av et tilkoblet objektiv, noe som effektivt reduserer crop faktoren, samtidig som ett yttligere lysstop blir tilgjengelig for hvert av objektivets f/stopp-instillinger.

 

En lett, holdbar adapter med optisk klarhet, fargefidelitet og avtakbar stativfot

Denne adapteren er laget av aluminiumslegering for holdbarhet og minimal vekt, og monteringsringene er laget av messing for å forhindre slitasje. På innsiden er det fem linseelementer i fire grupper som er designet for å gi optisk klarhet og fargefidelitet. En avtakbar stativfot er inkludert som har 1/4"-20 gjenger som er kompatibel med Arca-Swiss stativhodene.

 

Bruk den innebygde blenderringen på Speed Booster for å bestemme lysmengden som kommer inn i kameraet

Speed Booster Ultra 0.71x Adapteren for Nikon G objektiv til Micro Four Thirds kamera støtter ikke elektronisk kommunikasjon mellom et festet kamera og objektiv. For å hjelpe med å bestemme hvor mye lys som kommer inn i et Micro Four Thirds-kamera når du bruker denne adapteren og et Nikon F-objektiv, er det en innebygd blenderring i Speed Booster ULTRA 0.71x Adapteren for Nikon G til Micro Four Thirds. Denne blenderringen er designet for å gi blenderkontroll for Nikon G objektiv, noe man ikke har med en vanlig blenderring. Nikon Al eller mange post-Nikon Al objektiv kan ha blenderåpningsinstillinger utvidet eller innsnevret ved hjelp av de innebygde blenderåpningsringne, hvis det er foretrukket.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Metabones


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
28722
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.