28743

Metabones Nikon G til Sony E-mount

Speed Booster ULTRA 0.71x

Varenr:109576
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
6 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nikon F-objektiv til Sony E-Mount Kamera Speed Booster ULTRA fra Metabones har et 5 elements/4-gruppes optisk design som inkorporerer ultrahøyt tantalbasert glass med brytningsindeks for forbedret skarphet og redusert forvrengning og vignettering. Speed Booster ULTRA gjør det mulig å montere et fullframe Nikon F-objektiv på et E-mount-kamera med APS-C-format, og øker visningsvinkelen og øker den maksimale blenderåpningen med omtrent ett f/stopp. Den er kompatibel med NIKKOR F-mount og F Mount G objektiv inkludert Al- og ikke Al-mounts

 

Monter et fullframe objektiv på et kamera med APS-C sensor

Når et objektiv som er beregnet for fullframe sensorer eller 35mm film, er montert på et kamera med en APS-C-størrele sensor, overfører det et større lysområde enn den mindre sensoren ble bygget for å akseptere, og derfor reduseres effektiv synsvinkel på objektivet. Speed Booster kondenserer lyset fra objektivet og prosjekterer det på APS-C-sensoren slik at sensoren kan bruke alt av objektivets lys og effektivt redusere crop faktoren til APS-C E-Mount-kameraet fra 1,5x til 1,07x, hvilke produserer en full-frame synsvinkel med en APS-C sensor. En tilsvarende økning i maksimal blenderåpning på ett f/stopp gjør objektivet mer effektivt i svake lysforhold og kan skape en grunn dybdeskarphet.

 

Kvalitetslaget og kommer med avtabar stativfot

Metabones Speed Boosters er kvalitetslaget av presisjonsbearbeidet messing med krombelegg på både kamerahusets- og objektivets side av booster for å sikre jevn montering, kvalitetsestetikk og holdbarhet. Denne adapteren har en avtakbar stativfot som er kompatibel med Arca Swiss, Markins og Photo Clam kulehoder.

 

Begrensninger

Selv om objektivet vil passe fysisk, beholdes ikke automatisk membran (AE-måling) eller andre autofunksjoner med denne Speed Boosteren. Disse Speed Bosterene er bare fullt kompatible med speilfrie kameraer som inneholder APS-C eller mindre bildesensorer. De vil fysisk passe til Sony full-frame speilreflekskameraer, men kameraet må settes i Crop Mode for å fullt ut støtte Speed Boosterens funksjoner.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Metabones


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
28743
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.