28749 28749 28749

Metabones ALPA til Emount Speed Booster

ALPA - E-mount Speed Booster ULTRA 0.71x

Varenr:109578
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
7 295,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Metabones ALPA til E-mount Speed Booster ULTRA 0,71x

  • Øk maksimal blenderåpning med 1 stopp.
  • Øk MTF.
  • Gjør linsen 0,71x bredere.
  • Avansert 5-element/4-gruppe optisk design som inneholder ultra-høyt indeks tantalbasert optisk glass av Caldwell Photographic i USA (patent meldt).
  • Stativfoten er avtagbar og kompatibel med Arca Swiss, Markins, Photo Clam-kulehoder.Skarpere hjørner, mindre forvrengning, redusert vignettering

Nytt optisk design: Avansert 5-element/4-gruppe optisk design som inneholder ultrahøyt indeks tantalbasert optisk glass for å oppnå ekstraordinær optisk ytelse med forbedret hjørneskarphet, forvrengning og redusert vignettering.

Som den revolusjonerende opprinnelige Metabones Speed Booster annonsert i januar 2013, har Speed Booster ULTRA en forstørrelse på 0,71x, og reduserer dermed "crop" faktoren til speilfrie kameraer med DX-størrelse sensorer som Sony E-mount og Fuji X- fotokameraer, fra 1,5x til 1,07x. Det nye ULTRA-designet tar svært effektiv nytte av eksotiske materialer på den ytre grensen av glassfremstillingsteknologien, og som et resultat er det godt korrigert for bruk med praktisk talt alle fullframe SLR-objektiver.

Speed Booster ULTRA yter godt med profesjonelle f/2.8-zoomlinser som 24-70mm f/2.8 og 70-200mm f/2.8 zoomer fra Canon og Nikon for å produsere 17-50mm f/2.0 og 50- 142mm f/2.0 høyhastighets zoomer. På samme måte blir høyhastighets fast-brennvidde objektiver som et 50mm f/1.2 omdannet til et 35,5mm f/0,9 objektiv med utmerket kontrast og oppløsning fra midten helt ut til kantene på bildet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Metabones


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
28749
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.