34419 34419 34419 34419

Metabones Canon EF til Micro Four Thirds

Speed Booster XL 0.64x Adapter

Varenr:111367
3 stk. Weblager
 • 2Hovedlager
 • 1Skøyen
9 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Metabones Canon EF til Micro Four Thirds T Speed Booster XL 0.64x gjør det mulig å montere et fullframe Canon EF-objektiv på utvalgte Micro Four Thirds-kameraer. Når du gjør det, hjelper adapterens optikk med å maksimere det tilkoblede objektivets synlige synsvinkel, samtidig som det gir en 1,3-stopp økning for kameraet over objektivets blenderåpning.

Canon EF til Micro 4/3 Speed Booster XL 0,64x er spesielt designet til Panasonic GH5 og bygd for å redusere crop-faktoren til 1,5x ved filming i 4K, det vil si til Super 35 Cine-format.

 

Egenskaper:

 • Gjør at et fullframe Canon EF-objektiv kan brukes med et Micro Four Thirds-kamera
 • Maksimerer den synlige synsvinkelen
 • Gir en 1,3-stopp økning for kameraet over objektivets blenderåpning
 • Integrert jog dial for inkrementell blenderåpning og trykknapp tilgang til objektivets bredeste blenderåpning når den brukes sammen med et kompatibelt Panasonic kamera
 • Seks linseelementer i fire grupper for optisk klarhet og fargefidelitet
 • Støtter elektronisk kommunikasjon mellom kameraet og objektivet for å aktivere autofokus, bildestabilisering, blitsåpning på kameraet og EXIF-metadata-generasjon når det er mulig
 • Internt belegg minimerer refleksjoner i adapterrøret
 • Avtakbar, Arca-Swiss kompatibel stativfot med 3/8" gjenger
 • Aluminiumlegeringskomponenter for vektreduksjon
 • Monteringsringer i messing hindrer slitasje
 • Låsemekanisme for sikker festing av objektiv med trykknapputløser

 

Monter et Contax/Yashica objektiv på et Micro Four Thirds Kamera

Når et objektiv som er beregnet for 35mm film eller tilsvarende fullframe kamerasensorer er montert på et kamera med en Micro Four Thirds sensor, vil det projisere et større bilde enn Micro Four Thirds sensorer ble bygget for å akseptere. Siden den kun kan fange senterpartiet av det projiserte bildet, vil den effektive synsvinkelen på objektivet bli innsnevret, noe som skaper en "crop factor" i kameraet. Speed Booster Ultra XL 0.64x Adapteren for Fullframe Canon EF-objektiv til Micro Four Thirds kamera kondenserer lyset fra et objektiv designet for 35mm film eller "full frame" kamerasensorer og prosjekterer den på en Micro Four Thirds sensor. Dette gjør det mulig for en Micro Four Thirds-sensor å bruke mer av lyset som samles av et tilkoblet objektiv, noe som effektivt reduserer crop faktoren, samtidig som et yttligere 1,3 lysstop blir tilgjengelig for hvert av objektivets f/stopp-instillinger.

 

En lett, holdbar adapter med optisk klarhet, fargefidelitet og avtakbar stativfot

Denne adapteren er laget av aluminiumslegering for holdbarhet og minimal vekt, og monteringsringene er laget av messing for å forhindre slitasje. På innsiden er det seks linseelementer i fire grupper som er designet for å gi optisk klarhet og fargefidelitet. En avtakbar stativfot er inkludert som har 3/8" gjenger som er kompatibel med Arca-Swiss stativhodene.

 

Støtter elektronisk kommunikasjon mellom kamera og objektiv

T Speed Booster XL 0,64x adapteren for fullframe Canon EF-objektiv til utvalgte Micro Four Thirds-kameraer støtter elektronisk kommunikasjon mellom et koblet kamera og objektiv. Hvis objektivet inneholder autofokus, bildestabilisering, samt kamerastyrte blenderfunksjoner, tillater denne adapteren at disse funksjonene forstatt kan brukes. Hvis et festet objektiv er i stand til å generere EXIF-metadata når den brukes med et direkte kompatibelt kamera, tillater adapteren at informasjonen, sammen med bildefiler som er generert med en kombinasjon av objektivet, et kompatibelt Micro Four Thirds-kamera og adapteren, kan lagres.

 

Passer til:

 • Panasonic GH5, GH4, GH3, G3, G5, G6, G7, G10, GF3, GF5, GF6, GX1, GX8, GX80/GX85
 • Olympus E-PL7, PEN-F
 • Blackmagic Cinema kamera med Micro Four Thirds mount
 • Blackmagic Pocket Cinema Camera
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Metabones


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
34419
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.