99063 99063 99063 99063

Metabones Canon FD til Micro Four Thirds

Speed Booster ULTRA

Varenr:128081
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
6 495,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Speed ??Booster Ultra 0,71x adapter for Canon FD-monterte objektiv til Micro Four Thirds-Mount-kamera fra Metabones gjør det mulig å montere et Canon FD-monteringsobjektiv på et Micro Four Thirds-mount-kamera. Når du gjør det, hjelper adapterens optikk med å maksimere det tilkoblede objektivets synlige synsvinkel, samtidig som det gir en 1-stopp økning for kameraet over objektivets blenderåpning.

Hvis et objektiv beregnet for 35 mm film eller lignende størrelser i fullformat kamerasensorer er koblet til et kamera med en sensor i Micro Four Thirds-størrelse, vil det projisere et bilde større enn Micro Four Thirds-sensoren ble bygget for å godta. I stand til å fange bare midtpartiet av det projiserte bildet, ville den effektive synsvinkelen på objektivet bli innsnevret, noe som skaper en "beskjæringsfaktor" i kameraet.

Speed ??Booster Ultra 0,71x adapter for Canon FD-Mount-objektiv til Micro Four Thirds-Mount Camera kondenserer lyset fra et objektiv designet for 35mm film- eller "full frame" kamerasensorer og projiserer det på en Micro Four Thirds-sensor. Dette gjør at en Micro Four Thirds-sensor kan utnytte mer av lyset som samles inn av et tilkoblet objektiv, noe som effektivt reduserer beskjæringsfaktoren mens den gjør tilgjengelig for sensoren et ekstra lysstopp for hver av objektivets f / stop-innstillinger.

Denne adapteren er konstruert av aluminiumslegering for holdbarhet mens den minimerer vekten, og monteringsringene er laget av messing for ytterligere å forhindre slitasje. Innvendig er fem linseelementer i fire grupper som er designet for å gi optisk klarhet så vel som fargegjengivelse, og en avtakbar stativfot er inkludert som har 1/4"-20 tråder samt kompatibilitet med Arca-sveitsiske stativhoder.

Speed ??Booster Ultra 0,71x adapter for Canon FD-monterte objektiv til Micro Fire Thirds-Mount kamera støtter ikke elektronisk kommunikasjon mellom et festet kamera og objektiv. For å bestemme mengden lys som kommer inn i et kamera med Micro Four Thirds-montering når du bruker denne adapteren og et Contax / Yashica-monteringsobjektiv, bør brukerne bruke blenderringen som finnes på objektivet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Adaptere
Produsent Metabones


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
99063
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.