181052 181052 181052 181052 181052

Metabones Canon EF to Canon EFR mount T

Speed Booster ULTRA 0.71x (EOS R)

Varenr:131587
8 stk. Weblager
  • 8Hovedlager
  • 0Skøyen
7 969,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Adapteren fra Metabones gjør det mulig å bruke et Canon EF objektiv på et Canon RF kamera. Samtidig som kameraet gir en økning med ett stopp over objektivets blenderåpningsområde, opp til en maksimal blenderåpning på f/0,9, hjelper adapterens optikk med å maksimere den tilkoblede objektivets synsvinkel under UHD 4K videoopptak.

Egenskaper

  • Kobler et Canon EF objektiv på et Canon RF kamera
  • Fullformat objektiv til RF kamera
  • For UHD 4K videoopptak

Fem optiske elementer

Når du spiller inn UHD 4K-video, er Canon RF bare i stand til å fange den midtre delen av bildet som er projisert på sensoren. Et Canon EOS R speilløst kamera og et Canon EOS RP speilløst kamera, har en UHD 4K beskjæringsfaktor på henholdsvis 1,75x og 1,63x. Inne i denne adapteren kondenserer fem optiske elementer i fire grupper lyset fra objektivet i fullformat. Dette gjør også sensoren tilgjengelig for et lysstopp i hele objektivets blenderåpningsområde.

Holdbar konstruksjon

Adapteren er konstruert av aluminiumslegering for holdbarhet mens den minimerer vekten, og monteringsringene er laget av messing for ytterligere å forhindre slitasje. Et matt sort belegg forhindrer refleksjoner, og for å redusere belastningen på kameraets montering når den er plassert på et stativ, inkluderer adapteren en avtakbar stativfot av Arca-type med 1/4 "-20 tråder.

Adapteren tillater god kommunikasjon mellom objektiv og kamera

Hvis objektivet inkluderer autofokus, bildestabilisering, samt kamerastyrte blenderfunksjoner, muliggjør adapteren tilgang til de nevnte funksjonene. Hvis et montert objektiv er i stand til å generere EXIF-metadata når det brukes med et direkte kompatibelt kamera, er denne adapteren designet for å overføre den informasjonen, slik at den kan lagres sammen med bildefiler som genereres det kombinerte Canon EF-objektivet og Canon EF- M kamera.

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Metabones


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
181052
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.