182907

MikroTik Cloud Router Switch w/ OS 5L

Varenr:131888
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
11 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Fjern flaskehalsen fra nettverksoppsettet - det er på tide å oppgradere din 1 Gigabit-switch til noe med virkelig kraftig og har skikkelig fart. MikroTik CRS312-4C + 8XG-RM -  har 10G RJ45 Ethernet-porter. Den har også 4 x 10G combo-porter: bruk dem for 10G RJ45 Ethernet eller 10G SFP +, når du trenger en ekstra fiberforbindelse. Combo-porter kan brukes sammen med de 8 vanlige 10G RJ45 Ethernet-portene til enhver tid. Disse portene kan også velge programvare, slik at du kan bruke RouterOS-skripting, til å bestemme hvilke kombinasjonsporter som skal være aktive.

Denne enheten er en praktisk løsning for de som jobber med enorme datafiler og trenger rask, kapabel tilkobling 24/7: multimediaproduksjon, vitenskapelig forskning, spillutvikling, big data-analyse og så videre. CRS312-4C + 8XG-RM har en dobbel strømforsyning for redundans - ingen uventet driftsstans når fristene går. Den har en USB i full størrelse, en konsollport for konfigurasjon og en 1U rackmonteringskasse - passer til alle standard stativer.

Du kan velge mellom funksjonsrike RouterOS for oppstart eller et enklere, men likevel kraftig SwOS. Hvis du vil ha muligheten til å bruke ruting og andre lag 3-funksjoner i CRS, bruker du RouterOS.

Denne bryteren har en stor total ikke-blokkerende gjennomstrømning på 120 Gbps, koblingsevne på 240 Gbps og videresendingshastighet på 178 Mpps. CRS312-4C + 8XG-RM - bygget for profesjonelle, flott for alle!

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent MikroTik


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
182907
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.