64443 64443 64443 64443 64443 64443

Miops Capsule 360

Varenr:123646
3 stk. Weblager
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen
2 965,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Miops Capsule360 er et kompakt motorisert panoreringsverktøy som kan kontrollere og flytte et kamera, smarttelefon eller actionkamera. Alle funksjoner styres via smarttelefonappen. Avansert Time-lapse, pan/tilt, motion tracking, 360 ° produktfotografering er enkelt med Miops Capsule360. Takket være det kompakte og unike designet er det enkelt å få til panorering og tilt. Capsule360 kan belastes med kamerautstyr opp til 5 kg når du panorerer. Verktøyet veier kun 0,34 kg og er enkelt å ta med seg på reise.

Timelapse med kamerabevegelse

Med Capsule360 kan du opprette Time-lapse funksjon med rotasjon. Den avanserte Time-lapse-funksjonen tilbyr lukkerhastighetskontroll over en periode, hastighetsramping for å lage filmklipp med saktebevegelse eller høyhastighetsseksjoner, Long Exposures og HDR Time-lapse og High Dynamic Range. Capsule360 kan registrere og lagre dine manuelle innstillinger. Planlegg bevegelser raskt og enkelt. Du kan også kontrollere bevegelsesplanen og alle innstillinger fra smarttelefonen via Bluetooth.

Capsule Turntable

Med Capsule Turntable, en roterende produktfotograferingsplate, kan du opprette 360 graders produktbilder automatisk. Angi hvor mange bilder du vil ta, og Capsule360 vil automatisk rotere motivet og utløse kameraet for flotte bilder av produktet med motivet i alle posisjoner rundt en 360 ° -akse. Vær ekstra forsiktig med valg av studioblits for denne typen fotografering, da det ikke kan oppstå avvik i eksponering eller fargetemperatur mellom bildene.

iOS- og Android-kompatibel

Capsule360-appen er veldig enkel og morsom å bruke, og du kommer raskt i gang med den intelligente styringen av bevegelser og kamera. Den intuitive håndteringen gjør at selv avanserte kamerakontroller går raskt og problemfritt.

For kamera, smarttelefon og actionkamera

De fleste videokameraaktiverte enheter som smarttelefoner, systemkameraer, kompakte kameraer og actionkameraer kan brukes med Capsule360 for avanserte kameraoverføringer og Time-lapse-filmer.

Auto Setup

Det er veldig enkelt å sette opp og justere Capsule360. Monter Casule360 med kamera og tilbehør, og slå på enheten og åpne appen på smarttelefonen. Appen kobles automatisk til enhetene og registrerer posisjon og angir funksjonsikon.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Miops


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
64443
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.