24%
65371 65371 65371 65371 65371 65371

Nanlite Forza 60

Liten, kraftig og bærbart LED-lys

Varenr:123962
2 stk. Weblager
  • 0Hovedlager
  • 2Skøyen
16 stk. Leverandørlager
3 795,-Kampanjepris
4 995,-Ordinær pris
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse
NANLITE Forza 60

Liten, kraftig og bærbart LED-lys. Forza 60 har en lyseffekt på hele 6732 lumen og en fargetemperatur på 5600K.

NanLite Forza 60 er et lite og bærbart LED-lys med bemerkelsesverdig høyt lysstyrke for sin størrelse, og har et brukervennlig hurtigfeste for ulike typer lysformere (tilbehør).

Forza 60 er designet for å være det perfekte LED-lyset som kan tas med overalt. Det veier bare 0,82 kg og er omtrent like stor som en 1-liters vannflaske (uten den medfølgende reflektoren). Du får enkelt plass til Forza 60 i utstyrsvesken din eller til og med i en ryggsekk.

Ultrahøy lysstyrke
Med den medfølgende reflektoren avgir Forza 60 et imponerende kraftig lys, hele 11.950 lux på 1 meters avstand. Når den er utstyrt med en fresnel linse (ekstra tilbehør) øker lysstyrken til hele 23.860 lux på 1 meter. Takket være justerbar lysstyrke fra 100% ned til 1% kan du raskt tilpasse Forza 60 til din scene uten å måtte bruke ND-filter, softboks eller annet materiale til å gjøre lyset mykere.

Perfekt fargegjengivelse
Belysningens lysstyrke er viktig, men den må også ha korrekt fargegjengivelse, ellers ender man opp med å bruke mye tid og penger på etter-redigeringsfasen. Forza 60 har en CRI-verdi på 98 og TLCI på 95, noe som betyr at du kan stole på at filmene dine får naturlige farger.

Praktiske effekter
Forhåndsprogrammerte spesialeffekter gjør det enkelt å imitere ulike belysningsscenarier som ellers kan være vanskelig å gjenskape. Med et knappetrykk kan du simulere lyn, en flimrende TV-skjerm, en kamerablits eller en glødelampe som er på vei til å gå i stykker.

Strømforsyning eller batteri
Forza 60 er designet for bruk både i studio og ute på lokasjon. Belysningen kan enten drives med en medfølgende strømadapter eller et 14,8V V-Mount-batteri via D-Tap (ikke inkludert). På den måten kan du kan jobbe hvor du vil, uavhengig av tilgang på strøm.

Klar for studio
Takket være 5/8-toms skruegjenge kan Forza 60 monteres direkte på alle standard belysningsstativ. Armaturet kan vris 330 grader oppover/nedover, noe som gjør det enkelt å finne en passende vinkel eller henge belysningen i taket for studiobruk. Montering til lysformere er utformat for rask og enkel bruk, og den stillegående viften gjør at Forza 60 kan brukes i de mest lydfølsomme situasjonene.

 

Hva er inkludert i pakken:

  • NanLite Forza 60 5600K LED-belysning
  • 55 graders reflektor
  • Strømkabel
  • Transportveske
  • 5/8" feste
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Nanlite


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
65371
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.