235044 235044 235044 235044 235044 235044 235044 235044

Nanlite Parabolic Softboks 90cm Easy Up

Parabolisk softboks 90cm Bowens feste

1 989,-
3 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 3Hovedlager
15+ stk. Leverandørlager

90 cm Para 90 Quick-Open Softbox med Bowens-feste fra Nanlite er ideell for portretter eller mote, og er en 16-sidig lysformer som tilbyr en myk, fokusert utgang med en slagkraftig, skarp kant for å gi dimensjon og detaljer til motivet, så vel som naturlig utseende lyskastere i øynene. Den unike 35" dybden på modifikatoren gir betydelig fall i feltekanten og derfor en forbedret grad av retningskontroll, redusert søllys og lett fjæring. Parabolic Softbox leveres med 1- og 2-stoppers frontdiffusorer som kan brukes sammen, en om gangen, eller slett ikke for å oppnå forskjellige kontrastnivåer. En Bowens Type-S hastighetsring er inkludert, og en bæreveske er også inkludert for lagring og transport.

Kontroll- og formlys

Para 90 -tallets reflekterende sølvinteriør maksimerer lysytelsen mens den avtagbare frontdiffusoren myker opp og reduserer kontrasten. Dessuten skaper den parabolske formen jevn belysning med en omsluttende kvalitet og naturlige lyskastere. Dens 35" dybde gir et fokusert lys med økt retningskontroll, minimalt spilllys og betydelig nedfall.

Flere diffusjonsalternativer

Nanlite tilbyr både 1- og 2-stoppers frontdiffusorer for å muliggjøre enda mer justering av lyskvaliteten. Ved å bruke ingen av diffusorene blir Para 90 også til en stor reflektor som gir lys med høy kontrast.

Bowens-stil Speed ??Ring

Para 90 er skapt for å være kompatibel med Nanlites Forza-serien og inkluderer en Bowens-stil speedring. Dette nesten universelle lysmodifiseringsfeste utvider kompatibiliteten til et omfattende utvalg av LED, strobe og konstante lyskilder.

Rask oppsett og nedrigging

Nanlite Forza -lysdioder er klare med et øyeblikk, så softbox -boksen deres bør også være det. Denne softboxen bruker en hurtigåpningshastighetsring med fjærbelastede stanglåser. Fest stengene raskt på plass for å sette opp softboxen, og slipp dem deretter ved å trykke på en knapp for å slå den ned.

Godtar ulike grid

For ytterligere kontroll av strølys og ekstra retning, kan et valgfritt grid monteres via berøringsfester. Stoffgrid innsnevrer strålevinkelen til 60 grader og konsentrerer lysets stråle fremover. Grid selges separat som tilbehør.

I pakken

  • Nanlite Para 90 Quick-Open Softbox med Bowens-feste (35")
  • 1-stopp frontdiffusor
  • 2-stoppers frontdiffusor
  • Bowens Mount Quick-Open Speed Ring
  • Bæreveske

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Nanlite
Produktkategori Lyskontroll
Produkttype Softboks


Produsentens varenrSB-PR-90-Q