10623

Nikon 70-200mm f/2.8E AF-S FL VR Nikkor

ED

(1)
Varenr:103541
2 stk. Weblager
 • 2Hovedlager
 • 0Skøyen
25 114,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nikon 70-200mm f/2.8E AF-S FL ED VR er et viktig verktøy for profesjonelle fotografer. Objektivet passer perfekt til portrett og journalistikk, men også til sport og landskapsfotografering. Zoomområdet sammen med den høye lysstyrken, bildekvaliteten og bildestabilisatoren gjør dette til et veldig allsidig objektiv.

Egenskaper

 • Høy lysstyrke på f/2.8
 • Høy skarphet og kontrast over hele bildet
 • Elektromagnetisk blender
 • Programmerbar knapp
 • Bildestabilisator

Ny optisk konstruksjon

Gjennom å forbedre den optiske konstruksjonen har skarpheten og kontrasten blitt forbedret sammenlignet med forgjengeren, spesielt ute i kantene. Det inneholder nå 6 ED-glass, et fluoridglass og et HRI-glass (høy brytningsindeks), som sammen med Nikon Nano Crystal Coat reduserer refleksjoner, ghosting og kromatisk abberasjon. Med fluoridglasset er objektivet ca 100g lettere enn forgjengeren samtidig som bildekvaliteten er forbedret. Selve vignetteringen er redusert for en jevnere eksponering over hele bildeflaten.

Elektromagnetisk blender og bedre AF-tracking

70-200 f/2.8E FL ED VR er utviklet for å takle høye hastigheter. Objektivet er kontruert for å fungere perfekt med Nikons raske DSLR-kamera med høy seriebilde takning. AF-sporingen er blitt videreutviklet og er nå enda raskere og mer pålitelig. Objektivet reagerer raskt selv om motivet beveger seg uforutsigbart eller i rask hastighet mot kamera. Ved rask seriebildeopptak synkroniserer den elektromagnetiske blenderen med lukkeren for å få maksimalt samsvar i eksponeringen.

Enklere håndtering

Nikon har gått over designen og justert for å forbedre balansen og håndteringen. Men en programmerbar knapp på objektivet kan spesielle funksjoner brukes samtidig som objektivet håndteres. SPORT VR gir et stødigere søkerbilde for å forenkle fotografering av motiv som beveger seg uforutsigbart. Objektivet merker automatisk om du bruker det på et stativ.

Lett og robust

Nikon 70-200 f/2.8E FL ED VR tåler den harde håndteringen som profesjonell bruk krever og utsetter det for. Objektivet er tettet mot støv og vanndråper og belagt med Nikon Fluorbelegg som aktivt støter bort vann, støv og smuss fra objektivets ytterste linseelement. Takket være en konskruksjon i magnesiumlegering med HRI og fluoridelement er objektivet lettere enn tidligere.

I pakken

 • Bakre objektivdeksel FL-4
 • Främre objektivdeksel LC-77
 • Solblender HB-78
 • Myk objektivveske CL-M2
Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 87
Farge Sort
Fatning Nikon F
Filterstørrelse (mm) 77
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 70
Lengde Objektiv (mm) 206
Lengste brennvidde 200
Nikon fatning
 • Nikon DX
 • Nikon FX
Nærgrense i cm 140
Objektivtype Foto
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilrefleks
Produsent Nikon
Største blender tele f/2.8
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 1540
Værtettet Ja
Zoom Ja
Zoomfaktor objektiv 2,9


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Anbefales

Roger Amdahl 06.04.2017 Dette er jo en forbedring fra VRII (som femdeles er knallbra!), så skarphet, kontrast og fargegjengivelse behøves ikke nevnes. Har ikke fått testet egenskaper mtp. CA, men har lest at det er meget bra i så måte. Det jeg har testet, er hastighet og presisjon på fokus, også i mørke omgivelser, og det fungerer bare vanvittig bra. Forbedring fra VRII. Ser det ble mye bra her, men det er jo positivt. Problemet rundt plassering av fokus/zoom ring, er i mine øyne ikke eksisterende. Ble dessuten positivt overrasket over friskjonen på disse, da noen ser ut til å synes det er noe lav friksjon. (Problemet) med "focus breathing" er også utbedret i denne versjonen. Det er mindre metall i den ytre tuben i forhold til VRII. Det gir likevel en trygg følelse ved bruk, og det er solid satt sammen. Det er da også litt lettere enn forgjengeren. Jeg måtte finstille fokus +5 på mitt eksemplar, det syns jeg er eksemplarisk. Vil dessuten takke gjengen i butikk(ene) for utmerket service, og en meget god handel.
 
Upassende?
10623
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.