10824 10824 10824 10824 10824

Nikon D5600 Kamerahus

Varenr:103608
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
6 363,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Få utløp for kreativiteten og vær kontinuerlig tilkoblet med Nikon D5600. Et plutselig vakkert øyeblikk. Den planlagte intervallfilmen som ble helt perfekt. Det er få ting som kan måle seg med å skape noe som gleder andre, som f.eks. å fange skyggespillet når solen står høyt på himmelen, eller gjøre filmopptak fra spennende vinkler.

Kraftig bildeteknologi

D5600 er utstyrt med Nikons kraftig bildeteknologi og klar til å skape magiske øyeblikk. Dette kameraet gir deg alt du trenger for å realisere ideene dine. Det store utvalget av legendariske NIKKOR-objektiver gjør at du aldri går tom for kreative alternativer. Og Nikons SnapBridge gjør det mulig å synkronisere bildene til smartenheten mens de tas, eller enkelt overføre filmer når du vil

Vippbar og dreibar berøringsskjerm

Nå kan du ta bilder med et digitalt speilreflekskamera som ser verden slik du gjør – selv når du ser den fra en helt ny vinkel. Bare snu, skråstill eller roter den store vippbare og dreibare berøringsskjermen på 8,1 cm (3,2 tommer) for å komponere perfekte bilder. Du får en klar og tydelig visning uansett om du holder kameraet opp ned, nede langs bakken eller borte fra kroppen. Bare trykk på berøringsskjermen for å fokusere og ta bilde, akkurat som på en smarttelefon. Og du kan bruke berøringskontroller ved opptak med søkeren eller under avspilling.

Hastighet og presisjon som fanger hver eneste idé

Når du legger merke til noe, vil du ha et kamera som får det med seg. Uansett om du befinner deg i sentrum av begivenhetene eller tar bilder fra langt hold – D5600s knivskarpe autofokussystem (AF) låser seg på motivet og holder det i fokus. AF-systemet med 39 fokuspunkter dekker et bredt område av bildefeltet, og ni svært nøyaktige kryssensor i midten sikrer større nøyaktighet. Ved opptak i Live View gjør kameraets kontrastsøkende AF at du holder fokus på målet. Og når anledningen til å ta et perfekt bilde plutselig byr seg, kan kameraet fange øyeblikket med en hastighet på fem bilder per sekund og forevige det med perfekt presisjon.

D-film og Intervallfilm

Gjør jevne, detaljrike videopptak i full HD-kvalitet som du kan dele med stolthet. D-film gjør det mulig å ta opp med bildefrekvenser på opptil 50/60p. Autofokus med konstant Live view (konstant AF) holder motivene skarpe, selv når ting skjer fort. Og hvis du tar bilder med et AF-P NIKKOR kit-objektiv, er opptaket så å si helt uten motorstøy takket være objektivets innebygde pulsmotor. Intervallfilm, som også finnes på Nikons avanserte digitale speilreflekskameraer, kan forvandle bilder av skyer i sakte bevegelse eller en overfylt gate til dramatiske sekvenser i høy hastighet. Og filmer som er tatt opp med D5600 kan enkelt deles via kameraets SnapBridge-tilkobling.

Kunstnerisk utførelse: kreative verktøy i kameraet

Skap bilder og filmer som virkelig gjør inntrykk, ved å bruke kameraets kreative verktøy. Bruk spesialeffekter for å uttrykke mer med bildene: Du kan forhåndsvise den valgte effekten i Live View og justere intensiteten før bildet tas. Du får enda større kontroll over bildenes uttrykk ved å bruke Picture Control til å finjustere innstillinger som kontrast og metning. Med Picture Control-innstillingen Flat er det enklere å perfeksjonere filmene i etterbehandlingen. Du kan til og med opprette og lagre en egendefinert Picture Control som du kan bruke som din personlige signatur. Effektene i retusjeringsmenyen gjør at du raskt kan fremheve atmosfæren eller endre stemningen i bildene direkte fra kameraet. Og SnapBridge-tilkoblingen gjør at du kan bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å fortsette den kreative prosessen med favorittappene dine.

SnapBridge

Ved hjelp av SnapBridge har du en konstant oppkopling mellom kameraet og telefon eller nettbrett. Du kan overføre bildene til disse fortløpende og automatisk, og dele dem på sosiale medier på et øyeblikk. Du kan også bruke SnapBridge til å fjernstyre kameraet, og sikre at kameraet alltid er oppdatert. SnapBridge støtter også GPS-synkronisering, så du kan bruke GPS-funksjonen i telefonen til å geotagge bildene i kameraet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilrefleks
Produsent Nikon
Sensorstørrelse APS-C


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
10824
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.