13974

Nikon Trådløs mobiladapter WU-1a

Varenr:104681
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
659,-
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse
Nikon Trådløs Mobiladapter WU-1a er en nettverksadapter med USB-plugg som brukes til å opprette trådløs nettverkstilkobling mellom bestemte Nikon speilreflekskameraer og en smartmobilenhet. Med adapteren kan du overføre bilder og filmer direkte til en smarttelefon eller et nettbrett, eller til å fjernstyre speilreflekskameraet via smartenheten din.

Uansett hvor du er, kan du bruke adapteren uten problemer – du trenger ikke koble den til et eksternt Wi-Fi-hotspot, og den får strøm fra kameraet. Enten du vil sende bilder til smartenheten din slik at du kan dele dem, eller overføre bilder for å frigjøre plass på kameraets minnekort, er alt helt enkelt.
Med adapteren kan du også fjernstyre speilreflekskameraet. Dette er et nyttig tilbehør å ha hvis du vil ta selvportrett eller se motivet på en større nettbrettskjerm før du tar bildet.
Kompakt trådløs mobiladapter for speilreflekamera med innebygd Wi-Fi-tilkobling. Med den kan du opprette direkte forbindelse mellom et Nikon-speilreflekskamera og en smarttelefon eller et nettbrett.
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Nikon


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
13974
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.