42434 42434 42434 42434

Nikon Nikkor Z 35mm f/1.8 S

Varenr:114033
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
9 485,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klassiske perspektiver. Utrolig dybdeskarphet. Skap fine mesterverk med dette fullformats Nikon NIKKOR Z 35mm f/1.8 S-objektivet. Den enestående optiske ytelsen betyr at du kan nyte en bildekvalitet som overgår det selv tidligere f/1.4-objektiver med fast brennvidde har prestert.¹ Uansett lysforhold og situasjon. 

Finn skjønnheten. Fortell historien. Allsidigheten fra brennvidden på 35 mm gir deg friheten til å fortelle mer. Gå i bredden for å fange motivet uten å ofre intimiteten. Eller gå tett på for å utforske følelsen. 

Med den ultravide Nikon Z-fatningen kan NIKKOR Z-objektivet fange mer lys i hele bildefeltet. Kombinert med den korte avstanden mellom fatningen og sensoren, reduseres lysfallet mye i kanten av bildefeltet. Resultatet er utrolige detaljer – helt ut til kanten av bildefeltet. 

Den enestående oppløsningen til dette objektivet sørger for at alle deler av et motiv gjengis korrekt. Få med flere detaljer og få frem mer naturtro farger, hele ut til kanten – selv når du fotograferer med full blender.

Fremragende gjengivelse av punktlyskilder, som gatelys om kvelden, oppnås ved å minimere sagittalt, kromatisk avvik. Punktlyskilder vises som myke, avrundede punkter, selv i bildekanten. 

To linseelementer av ED-glass og tre asfæriske linseelementer sikrer bilder med høy skarphet, rike farger og dyp kontrast. Lyset i kantene kontrolleres slik at lysstyrken beholdes i hele bildefeltet. 

Nikons antirefleks nanokrystallbelegg reduserer problemer med skyggebilder og lysflekker for å gi klarere bilder, selv i motlys. Eller når du tar bil er med flere direkte lyskilder i bildefeltet. 

Du er tålmodig nok til å vente på det perfekte øyeblikket. Nikons multifokussystem og flere AF-drivere sørger for at dette objektivet er raskt nok til å fange det når det kommer. Uansett hvor raskt det kommer. 

Myk, naturlig bokeh. Suveren skarphet. Kombinert med de nyanserte skyggene og detaljrike høylysområder som Nikon Z-kameraet leverer, kan du skape en utrolig dybdefølelse. Enten du fotograferer eller gjør filmopptak.

AF er jevn og praktisk talt lydløs, noe som gjør dette objektivet perfekt for opptak av film og stillbilder. Objektivets elektromagnetiske blender sørger for nøyaktige eksponeringer under raske opptaksserier.

Overføring av store mengder data i høy hastighet mellom objektivet og kameraet legger til rette for fremragende fortegningskompensasjon for enestående skarphet fra kant til kant. Flytende linseelementer sørger for nøyaktig fokus på nært hold.

Dette objektivet bruker bildestabilisator i kameraet som gjør det mulig å ta bilder med lukkertider som er opptil fem trinn lengre enn det som ellers er mulig. Ta klare bilder når dagslyset forsvinner, eller gjør filmopptak uten at resultatet ødelegges av kamerabevegelser.

Den store kontrollringen med ruglete overflate legger til rette for intuitiv og nøyaktig betjening. Ved opptak i AF-modus kan du stille inn ISO eller eksponeringskompensasjon på kontrollringen. Ved opptak med manuell fokusering kan kontrollringen brukes som fokuseringsring. Fokuset flytter seg i forhold til hvor raskt eller sakte du vrir på ringen. Du får god kontroll over fokuspunktet og filming av nærbilder blir enklere.

Blenderen på f/1.8 og ni blader gir en fløyelsmyk og naturtro bokeh. Høylysområder gjengis som myke punkter. Du får svært myke resultater, selv om du bruker litt mindre blenderåpning.

Objektivets multifokussystem sørger for at fokuspunktet gjengis skarpt, selv ved fotografering på nært hold. Høylysområder gjengis som myke punkter.

Ta opp enestående 4K-film i fullformat med vakker, liten dybdeskarphet. Dette objektivet får deg nærmere avslørende trekk. Øyne som forteller. Og bakgrunner som gir kontekst.

Den nesten lydløse pulsmotoren gjør det mulig for de stille øyeblikkene til å vise sterke følelser. Og med en lydløs kontrollring som lar deg endre fokus helt nøyaktig, vil ingenting ta oppmerksomheten din vekk fra de mest spennende scenene.

Fokuspusting» er nesten eliminert, noe som legger til rette for sikker komposisjonav uttrykksfulle opptak. Jevn og stabil styring av blenderåpningen sørger for naturlige endringer av eksponeringen gjennom opptaket.

Nikon Z-kameraet og dette kompakte objektivet med fast brennvidde er laget for å ta bilder av det som skjer på gaten. Alle bevegelige deler på objektivhuset er forseglet for å gi beskyttelse mot støv og vanndråper. Et fluorbelegg avviser effektivt vann, støv og smuss uten at det går ut over bildekvaliteten. 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Nikon


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
42434
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.