50880 50880 50880 50880 50880 50880 50880

Nikon Coolpix A1000 sølv

Varenr:116837
2 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 1Skøyen
4 613,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nikon Coolpix A1000 har en fantastisk ytelse i et kompakt kamerahus. Nikon Coolpix A1000 er et raskt og slankt kamera i klassisk design, som passer i lommen.

Den bakbelyste CMOS-brikkengir nydelige, knivskarpe bilder og jevne filmer i 4K /UHD. Fotografér minneverdige reisemotiv der du kan se hver minste detalj, og kom så nær motivet du ønsker med 35x optisk zoom, som kan utvides til 70x "Dynamic Fine Zoom". Hvis du ønsker å kunne jobbe med bildene i etterkant, er det også støtte for RAW.

Stor elektronisk søker

Kameraet har fått innebygd en god elektronisk søker, som gjør det mye lettere å ta bilder når lyset er sterkt å det er vanskelig å se noe på skjermen. Kameraet holdes også stødigere når du holder det inntil ansiktiet, enn ut fra kroppen.

Avansert bildestabilisator

Den svært avanserte bildestabilisatoren reduserer effeken av kamerarystelser, selv ved full innszooming, så du alltid får skarpe bilder. Zoomområdets bidlevinkler strekker seg fra tilsvarende 24-840mm så du alltid kan få med deg det som skjer. Dessuten kan du ta nærbilder på bare 1cm avstand fra motivet.

Med rask autofokus er du klar med kameraet på øyeblikket, og kan raskt finne et motiv som har forsvunnet ut av søkerbildet ved hjelp av tilbakestillingsknappen for zoomen. Vær kreativ med vridbar skjerm og mulighet for manuell eksponering (P/A/S/M).

Ta flotte videoer i 4K

Trykk på videoopptaksknappen og vipps er du i gang med å filme i 4K (3840x2160/30p) med stereolyd. Med pause-funksjonen kan ta midlertidig stoppe innspillingen, for så å fortsette senere på det samme opptaket. Dessuten kan du lagre stillbilder mens du filmer, eller bruke videoredigeringsfunksjonene for å slette uønskete sekvenser før eller etter de delene du vil ta vare på.

Del bildene dine

Ved hjelp av SnapBridge har du en konstant oppkopling mellom kameraet og telefon eller nettbrett. Du kan overføre bildene til disse fortløpende og automatisk, og dele dem på sosiale medier på et øyeblikk. Du kan også bruke SnapBridge til å fjernstyre kameraet, og sikre at kameraet alltid er oppdatert.

 

Fordeler:

  • Rask og responsiv så du aldri mister et viktig bilde
  • Ta knivskarpe bilder og jevne filmer i 4K med 20 megapiksler og 5-aksers bildestabilisator
  • Støtte for RAW
  • Vippbar LCD-skjerm og elektronisk søker
  • Kom nærmere motivet med 35x optisk zoom
  • Lag imponerende time-laps, helt enkelt.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Nikon


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
50880
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.