61434

Nikon Z NIKKOR 85mm f/1.8 S

Varenr:122491
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
8 888,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nikon Z NIKKOR 85mm f/1.8 S

 

Nytt tilskudd til den raskt økende familien av Nikon objektiver for Z systemet. 

Fra klassiske portretter til nærbilder av omgivelsene, dette speilløse 85 mm fullformats objektivet vil gjengi motivene dine med enestående klarhet. Den avanserte optiske ytelsen åpner opp for nye muligheter for detaljer og nyanser, som til og med overgår tidligere f/1.4-objektiver med fast brennvidde.

 

Intime begivenheter eller store arrangementer. Arrangerte bilder eller øyeblikksbilder. Dette lyssterke 85 mm f/1.8 portrettobjektivet gir suveren fleksibilitet. Den store Nikon Z-fatningen sørger for enestående detaljer i hele bildefeltet, selv når du fotograferer med det lyset som er tilgjengelig. Fokuseringen går raskt og Nikon Z-kameraet kan låse seg på motivets øye, uansett om det er et enkelt ansikt alene eller et ansikt i en gruppe..

 

Virkelig dybde
Naturlig bokeh som er jevn helt ut til kanten av bildefeltet. Fokuspunktet blir alltid gjengitt skarpt og høylys gjengis som myke punkter.
 
 
Små detaljer
Hudtoner er naturlige og kant-til-kant skarpheten førsteklasses – selv når du fotograferer med største blenderåpning. Med en minste fokusavstand på 0,8 meter får du kontroll over bildefeltet – fra nærbilder til uendelig.
 
 
Bakgrunnsbelyst skjønnhet
Uansett omgivelser sørger Nikons antireflekterende nanokrystallbelegg for å redusere problemer med skyggebilder og lysflekker for å gi klarere bilder. Hver eneste del av et motiv gjengis perfekt – selv når du fotograferer i motlys.
 
 
Video
Gjør videoopptak med vakker  dybdeskarphet. Enten det er et emosjonelt nærbilde eller en nattscene som er rik på bokeh, kan du isolere motivene på en vakker måte med dette 85 mm-objektivet.
Nesten lydløs AF ødelegger ikke for de stille øyeblikkene. Med den lydløse kontrollringen kan du endre fokus med største nøyaktighet.. «Fokuspusting» er nesten eliminert.
 
 
 
Fotografer i regn – eller champagne! Alle bevegelige deler på objektivhuset er forseglet for å gi beskyttelse mot støv og vanndråper.
 
 
 

 

  • Z fatning
  • Blender 1,8-16
  • Nærgrense 0,8m
  • FX/35 format
  • Speilløst
  • 9 blenderlameller
  • 470 gram
  • Filter 67 mm
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Nikon


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
61434
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.