Nikon NIKKOR Z 24mm f/1.8 S

Vidvinkelobjektiv for Nikon Z serie

Varenr:122959
4 stk. Weblager
  • 3Hovedlager
  • 1Skøyen
11 987,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nikon NIKKOR Z 24mm f/1.8 S

 

Med avansert optikk og eksepsjonell ytelse ved nærbilder samt omfattende værforsegling, er dette fullformatsobjektivet enestående allsidig. Det er like godt på trange områder som det er med vidstrakte landskap og storbyens silhuett. Det siste tilskuddet til NIKKORs S-serie fanger de utroligste detaljer i alle slags situasjoner.

 

Dette hurtigfokuserende 24 mm-objektivet med fast brennvidde leverer ypperlig kant-til-kant skarphet, selv under opptak med den største blenderåpningen på f/1.8. Med en minste fokusavstand på 0,25 meter får brukerne enestående kontroll over bildefeltet – fra nærbilder til uendelig. Bokehen er utrolig jevn og naturlig, og lysflekkene som er vanlige for vidvinkelobjektiver motvirkes effektivt, selv i situasjoner med motlys.
Fullformatsobjektivet Nikon NIKKOR Z 24mm f/1.8 S er også godt egnet for videoopptak. Filmskapere kan ta opp film med utrolig liten dybdeskarphet. Og objektivets balanserte perspektiv fungerer like bra for store filmscener som for filming av intervjuer i små rom.

 

Nikon NIKKOR Z 24mm f/1.8 S

Vidvinkelobjektiv med fast brennvidde: sylskarp fra kant-til-kant og enestående ytelse i lite lys, dette 24 mm-objektivet fanger enhver detalj i motivet med naturtro klarhet.

S-Line: den neste dimensjonen innen optisk design. Nikons antireflekterende nanokrystallbelegg reduserer skyggebilder og lysflekker og gir enda skarpere bilder.

Jevnt, lydløst multifokuseringssystem. Fantastiske nærbilder: med en minste fokusavstand på 0,25 meter får du kontroll over bildefeltet – fra nærbilder til uendelig. Bildeskarpheten på nært hold er overlegen i forhold til sammenlignbare objektiver med denne brennvidden.

Værforsegling: alle bevegelige deler på objektivhuset er forseglet for å gi beskyttelse mot støv og vanndråper.

Perfekt for filmer: nesten lydløs AF forstyrrer ikke de stilleste øyeblikkene. Kontrollringen kan brukes til lydløs blenderkontroll eller eksponeringskompensasjon, og som fokuseringsring under opptak med manuell fokusering.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Nikon


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
62671
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.