62998 62998 62998 62998 62998

Nikon Z6 Essential Movie Kit

FTZ adapter, Ninja V, Small Rig Cage ++

Varenr:123072
3 stk. Weblager
  • 3Hovedlager
  • 0Skøyen
32 879,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nikon Z6 Essential Movie Kit

Større frihet til å skape. Dette ultimate settet for den uavhengige filmskaperen inneholder det speilløse fullformatskameraet Nikon Z6, FTZ-objektivadapter, Atomos Ninja V, SmallRig-kamerabur med hurtigutløser og diverse tilbehør. Ta videoinnholdet ditt til neste nivå.

Settet inneholder det speilløse kameraet Nikon Z6, som gir fullformats 4K-video av høy kvalitet ved høye bildefrekvenser, samt FTZ-objektivadapteren som muliggjør sømløs integrering med et stort utvalg av NIKKOR-objektiver med F-fatning.

Den optiske bildestabilisatoren (VR) med fem akser i kameraet arbeider sammen med den elektroniske bildestabilisatoren for stødige opptak, og Atomos Open Protocol støttes for å legge til rette for sømløs integrering av Atomos Ninja V som følger med.

En firmwareoppdatering som slippes senere i år, vil støtte Apples ProRes RAW-opptak fra kameraets RAW-utgang når du bruker Atomos Ninja V, noe som gir maksimal fleksibilitet ved gradering. SmallRig-kamerabur med hurtigutløser har et toppmontert grep for jevnere bevegelige bilder og enklere sporing.
 
Ved å lansere dette ultimate settet for den uavhengige filmskaperen, tilbyr Nikon en rimelig løsning som er liten av størrelse, men som gir store store muligheter. Fleksibilitet er innebygd fra starten av, slik at settet kan skreddersys med tilleggsutstyr som passer til enhver filmstil.

Dette følger med

  • Nikon Z6 kamerahus: 24,5 MP, 100–51200 ISO, 4K-opptak oversamplet fra 6K med lesing av hele pikselområdet, opptil 120 b/s i FHD, 10-biters N-Log og tidskodeutgang, 8-biters internt opptak med opptil 144 Mbps, innebygde funksjoner for sakte film og intervallfilm.
  • Nikons FTZ-objektivadapter: muliggjør bruk av NIKKOR-objektiver med F-fatning uten tap av kvalitet, inkludert et stort utvalg Cine-objektiver.
  • Atomos Ninja V: fleksibel overvåking og opptak i redigeringsklare ProRes- og DNxHR-formater. SmallRig-kamerabur med hurtigutløser: det innebygde Manfrotto-kompatible hurtigutløsersystemet gjør at du kan ta det av og på stativer i løpet av sekunder. 
  • Nikons EN-EL15b-batterier: to oppladbare litium-ion batterier som sørger for at du alltid er klar til å filme den neste scenen.
  • Spiralrullet HDMI-kabel: støtter høyhastighets HDMI 2.0 for 4Kp60 ProRes- og RAW-opptak med høy bildefrekvens.
  • 5200 mAh-batterier: to batterier og en hurtiglader sørger for at Atomos fortsetter å kjøre, selv på de lengste opptaksdagene.
  • SmallRig-håndtak for kamerabur: toppmontert grep for enkel sporing.
  • SmallRig Magic Arm: monter Atomos Ninja V til kameraburet med Magic Arm-klemmen.  

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Nikon
Sensorstørrelse Fullformat


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
62998
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.