239218 239218 239218 239218 239218 239218 239218

Nikon Nikkor Z 24-120mm f/4 S

Varenr:141547
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
13 490,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nikon NIKKOR Z 24-120mm f/4 S er et svært allsidig zoomobjektiv fra vidvinkel til tele på f/4

Ut på tur? Med lett konstruksjon, avansert optikk og et stort zoomområde, er NIKKOR Z 24-120mm f/4 S et ypperlig reiseobjektiv å ha med seg. Fra improviserte turer til lenge planlagte fotoekspedisjoner, kan du enkelt utvide området for stillbilder og filmer.

Ett objektiv, så mange muligheter

Forskjellige reisemål. Ny inspirasjon. Med sin store rekkevidde sørger dette lette zoomobjektivet i S-serien for allsidighet og komfort uten å gå på akkord med kvaliteten. Hvert bilde blir tatt med fantastiske detaljer og en konstant blenderåpning på f/4 gir kreativ fleksibilitet, enten du fotograferer med vidvinkel, standard eller telezoom.

Hver brennvidde forteller en historie

Flotte landskap, imponerende arkitektur, livlig gatefotografering, fengslende portretter – og enda mer. Det utrolig fleksible brennviddeområdet på 24–120 mm gjør at du kan få alle vinkler uten å bytte objektiv.

Mer å fotografere med, mindre å bære

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S er utrolig lett å ha med til å være et zoomobjektiv med så stort område.. Hold deg på ett sted eller beveg deg fritt mens du komponerer bildet. Med et zoomobjektiv som er så kompakt og allsidig, har du valgmuligheter.

Uansett hvor drar

Med sin solide konstruksjon sørger dette høytytende objektivet for at du dekker omtrent alle reiser. Den er forseglet for å beskytte mot støv og dråper, og Nikons fluorbelegg på frontelementet avviser smuss og tørkes enkelt av.¹

Enestående bildekvalitet

Med dette objektivet har du mulighet til å gå på jakt etter bildene andre ikke tar. Fotografer rett mot direkte lyskilder. Mestre dramatiske bakgrunnsbelyste motiver. Få motivet ditt til å skille seg ut med myk, kremaktig bokeh.  NIKKOR Z 24-120mm f/4 S gir deg mange muligheter ved å ta forbløffende skarpe bilder med fengslende oppløsning – helt ut til kanten av bildefeltet.

Likt over hele zoomområdet

Stillbilder eller filmer, en fast største blenderåpning på f/4 gir suveren kreativ kontroll. Ta portretter og nærbilder med større dybdeskarphet i hele zoomområdet. Endre brennvidder uten å endre eksponering ved filmopptak.

Klarhet som transporterer deg

Nikons ARNEO- og nanokrystallbelegg holder bildene klarere ved å bekjempe skyggebilder og lysflekker som forårsakes av lys som kommer fra flere retninger. Du får nydelige bilder selv om du fotograferer med lyskilder direkte i bildefeltet.

Kom nærmere

Med en kort minste fokusavstand og største gjengivelsesforhold på 0,39 kan du fylle bildefeltet med detaljer. Isoler motiver mot vidstrakte bakgrunner eller eksperimenter med komprimering: du kan fotografere så nært som 0,35 m i hele zoomområdet.

Førsteklasses filmytelse

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S er et flott filmobjektiv. Autofokusen er jevn og lydløs med praktisk talt ingen fokusforskyvning eller fokuspusting. Hvis du går fra innendørsscener til utendørsscener, eller mellom mørkere og lysere scener, muliggjør stabil eksponeringskontroll et naturlig skift i lysstyrken for vakre naturtro opptak.

Tilpassbar kontroll

Enkel kontroll av opptaksinnstillingene direkte fra objektivet. Du kan bruke den lydløse kontrollringen til innstillinger som blenderåpning, ISO og eksponeringskompensasjon. Og du kan tilordne favorittfunksjoner til objektivets Fn-knapp.

Multifokuseringssystem

Z-multifokuseringssystemet bruker to AF-drivenheter nøyaktig synkronisert for å levere rask, nøyaktig autofokus og redusere optisk aberrasjon drastisk i hele zoomområdet. Du tar skarpe, klare bilder selv på nært hold. 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 84
Farge Sort
Fatning Nikon Z
Filterstørrelse (mm) 77
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 24
Lengde Objektiv (mm) 118
Lengste brennvidde 120
Nærgrense i cm 35
Objektivtype Tele
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Nikon
Største blender tele f/4.0
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 630
Værtettet Ja
Zoom Ja


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
239218
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.