239224 239224 239224 239224 239224 239224

Nikon Nikkor Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S

Varenr:141548
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
32 990,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nikon Nikkor Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S - Et profesjonelt supertele zoomobjektiv

Dyreliv. Sport. Fly. Portretter. Med et zoomområde på 100–400 mm, avansert optikk og pålitelig værforsegling, er dette lyssterke fullformats objektivet like allsidig som du har behov for at det skal være. Enestående optisk ytelse på alle avstander sikrer at du dekker alle eventualiteter. Velkommen til din neste arbeidshest.

Når du bare kan med deg ett objektiv

Fra ekstremt nært hold til utrolig langt unna – det er bare å fokusere. AF-ytelsen er rask, nøyaktig og usedvanlig stille. Fra fugler til fly, motivfølgingen er utrolig stabil når objektivet brukes sammen med det speilløse kamerasystemet Nikon Z, som har autofokusinnstillinger for dyr og kjøretøy. Objektivets enestående oppløsning opprettholdes selv når du bruker telekonverter.

Skarpt på alle avstander

Skarpheten er enestående over hele bildefeltet. Nikons ED- og Super ED-glass kontrollerer kromatisk aberrasjon fra midten til kanten av bildet – selv når du fotograferer med den største blenderåpningen eller på nært hold.

Alltid fokusert

Kraftig VR-ytelse tilsvarende 5,5 trinn lar deg fotografere håndholdt ved lengre lukkertider uten å ofre skarphet. Minste fokusavstand er bare 0,75 m i vidvinkelposisjonen av zoomområdet, og 0,98 m ved full zoom.

Ut av skyggene

Antireflekterende ARNEO- og nanokrystallbelegg eliminerer praktisk talt lysflekker, skyggebilder og kromatisk avvik ved å hindre innfallende lys fra alle retninger. Klarheten er enestående over hele bildefeltet, selv i situasjoner med baklys.

Bygget for å vare

Oppnå litt ekstra med et objektiv som er laget for den storslagne naturen. Full værforsegling holder ute støv og fuktighet, spesielt rundt objektivfatningen og alle bevegelige deler. Frontelementet har Nikons beskyttende fluorbelegg, som avviser støv og fuktighet og lett tørkes rent.

Lett

Hold kameravesken håndterbar, enten du skal på lang tur eller gå rundt i nærområdet. Til tross for det store brennviddeområdet på 100–400 mm, veier dette objektivet ca. 1,35 kg.

Balansert

Dette objektivet beholder tyngdepunktet når du zoomer, slik at du kan komponere bildet nøyaktig fra vidvinkel til telefoto. Perfekt når du filmer med gimbal.

Pålitelig

En fugl i et tre. Et fly. Dette objektivet trekker seg ikke inn eller beveger seg etter at du har zoomet inn. Du trenger ikke engang å låse det først. Bare rett det inn – og fotografer!

Kontrollert

En ekstremt liten rotasjonsvinkel på zoomringen på bare 80° lar deg zoome fra vidvinkel til maksimal telefoto uten å endre grepet. Gå aldri glipp av et bilde.

Presisjon ganger tre

Zoom- og fokuseringsringer justeres med riktig dreiemoment. Den slanke, lydløse kontrollringen er perfekt plassert for enkel betjening med én finger – og kan brukes til blenderkontroll, eksponeringskompensasjon eller ISO.

Klar for filming

Fokuspusting er nesten eliminert slik at du kan justere fokus uten å påvirke bildevinkelen. Blenderkontrollen er jevn og stabil og sørger for naturlige endringer av eksponeringen gjennom opptaket.

Allsidighet

Fra motivfølging til lysmåling, alternative eksponeringer og mere til. Du kan tilordne et stort antall forskjellige funksjoner til objektivets to Fn-knapper – og oppleve et nivå av operasjonell allsidighet som er kjent for brukere av digitale speilreflekskameraer fra Nikon. 

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 98
Farge Sort
Fatning Nikon Z
Filterstørrelse (mm) 77
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 100
Lengde Objektiv (mm) 222
Lengste brennvidde 400
Nærgrense i cm 75
Objektivtype Tele
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Nikon
Største blender tele f/5.6
Største blender vidvinkel f/4.5
Vekt Objektiv (g) 1435
Værtettet Ja
Zoom Ja


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
239224
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.