453111 453111 453111 453111 453111 453111 453111 453111 453111 453111

Nikon Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S

Med innebygd 1.4x telekonverter

174 989,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

0

Nikons 2 i 1 supertele

Nikon lanserer 400mm f/2.8 med innebygd telekonverter for Z-fatning.

0

Speilløst pakketilbud

Akkurat nå kan du få opptil kr 12 000,- i rabatt på utvalgte pakker.

Nikon NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S er et profesjonelt f/2.8 superteleobjektiv med innebygd telekonverter. De mest ekstreme habitatene. De største sportsbegivenhetene. Rask, robust og pålitelig, dette fullformats 400 mm superteleobjektivet med innebygd telekonverter strekker seg langt for å ta det beste bildet. All din erfaring, hver minste detalj i planleggingen – bruk det for det det er verdt.

Sport. Dyreliv. Natur. Dette fantastiske objektivet, som er bygget for å ta ekstraordinære bilder i utfordrende situasjoner, er klart for enhver situasjon. AF-ytelsen er fenomenal, og bildestabilisator i objektivet gir deg en fordel på 5,5 trinn. Du får den samme fantastiske bildekvaliteten enten du fotograferer ved 400 mm eller med telekonverteren aktivert.

  • Innebygd 1,4x telekonverter: Et trykk på en bryter på høyre side av objektivet er alt som skal til for å koble inn telekonverteren og forlenge rekkevidden til objektivet til hele 560 mm.
  • Nøyaktig autofokus: Silky Swift VCM-fokussystem med optisk ABS-koder leverer utrolig rask autofokus med presis motivhenting og -følging.
  • Imponerende bildekvalitet: Største blenderåpning på f/2.8 og vakkert avrundet bokeh.
  • Bildestabilisator i objektivet: Gir en fordel på 5,5 trinn selv når du fotograferer med den innebygde telekonverteren aktivert, Synkron VR er tilgjengelig når dette objektivet er montert på Z 9.
  • Mesoamorf-belegg: Klasseledende antirefleksbelegg. Reduserer skyggebilder og lysflekker ved å hindre innfallende lys fra både diagonale og vertikale retninger.
  • Enestående detaljer: Nikons ED-, Super ED- og SR-glasselementer motvirker kromatisk aberrasjon.
  • Robust: Forsegling rundt alle bevegelige deler holder støv og fuktighet ute, og Nikons fluorbelegg beskytter frontelementet.
  • Balansert: Objektivets tyngdepunkt ligger bak for mer stabil betjening.
  • Tilpassbar: Funksjoner kan tilordnes FN-ringen samt Fn-knappene, fokuseringsringen og den lydløse kontrollringen. Lagre fokusavstander på knappen for minneinnstilling.
  • Stødig og sikker: Den avtakbare stativfoten gir optimal balanse når objektivet er montert på et stativ. Et Kensington®-sikkerhetsspor bidrar til å holde objektivet ditt trygt.
  • Integrert filterspor: Gjør det enkelt å bruke filtre for enda mer kontroll over vanskelige lyssituasjoner.

Innebygd 1,4x telekonverter

Forleng rekkevidden til 560 mm i det øyeblikket du trenger det. Et trykk på en bryter på høyre side av objektivet er alt som skal til for å koble inn telekonverteren uten å endre opptaksstilling – eller ta blikket vekk fra søkeren.

Imponerende bildekvalitet

Stillbilder eller film, den enestående oppløsningen til dette objektivet gir utrolig skarpe bilder. Den største blenderåpningen på f/2.8 gir muligheter for å jobbe kreativt med lukkertider og dybdeskarphet, og bokehen er vakkert avrundet.

Perfekt klarhet

Skal du ta bilder der det er flere direkte lyskilder i bildefeltet? Nikons avanserte antireflekterende mesoamorf-belegg bekjemper skyggebilder og lysflekker ved å hindre innfallende lys fra både diagonale og vertikale retninger.

Nøyaktig autofokus

Med NIKKOR Z 400 mm f/2.8 TC VR S går du ikke glipp av noe. Nikons Silky Swift VCM-autofokussystem med optisk ABS-koder leverer utrolig rask fokusering med presis motivhenting og -følging. Fra en jaktende gepard til en fotballspillers bevegelser, du får uovertruffen frihet til å reagere umiddelbart på endringer i motivets posisjon, retning eller hastighet.

Et profesjonelt verktøy fra ende til ende

Nikons anerkjente ergonomi gir deg alle fordelene ute i felten. Du kan tilordne funksjoner til Fn-knappene, fokuseringsringen, den lydløse kontrollringen – og Fn-ringen. Du kan bruke knappen for minneinnstilling² til å lagre fokusavstander.

Robust og balansert

Objektivets tyngdepunkt ligger bak for mer stabil betjening og mindre belastning på kroppen. Forsegling rundt alle bevegelige deler holder støv og fuktighet ute¹, og Nikons fluorbelegg beskytter frontelementet.

Enestående detaljer

Den optiske konstruksjonen inkluderer Nikons ED-, Super ED- og SR-glasselementer, som motvirker kromatisk aberrasjon. Farge, klarhet og kontrast er fantastisk.

Sikker og stødig

Den avtakbare stativfoten gir optimal balanse når objektivet er montert på et stativ. Et Kensington®-sikkerhetsspor bidrar til å holde objektivet ditt trygt.

Klargjort for filter

Et integrert filterspor gjør det enkelt å bruke filtre, noe som gir deg enda mer kontroll over vanskelige lyssituasjoner.  

 

I pakken:

  • Nikkor Z 400mm f/2.8 TC VR S
  • LC-K105 Objektivhette
  • LF-N1 Bakdeksel
  • HK-42 Solblender
  • LN-3 Stropp
  • CL-L3 Objektivetui

 

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 156
Farge Sort
Filterstørrelse (mm) 46
Fullformat Ja
Hovedkategori Objektiver
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 400
Lengde Objektiv (mm) 380
Lengste brennvidde 400
Merker Nikon
Nærgrense i cm 250
Objektivfatning Nikon Z
Objektivtype Tele
Produktkategori Nikon Z Mount
Produkttype Supertele
Største blender tele f/2.8
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 2950
Værtettet Ja
Zoom Nei


Produsentens varenrJMA501DA