6117

Panasonic Lumix G 25mm/F1.7 Asph Silver

Varenr:102039
Bestillingsvare
1 790,-
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Panasonic Lumix G 25mm/F1.7 ASPH i sølv er kompakt og lett til tross for sin F1.7 blender. Den store blenderen gir et vakkert, blødt fokus til bilder og video, og oppmuntrer til å fotografere uten bruk av blits, selv under forhold med svakt lys.

Den allsidige 25mm brennvidde (35mm kamera-ekvivalent: 50 mm) er velegnet til en rekke situasjoner med sin naturlige synsvinkel som er tett på det menneskelige øyes. Brukeren kan fritt uttrykke sin kreativitet ved å endre komposisjonen – mer dynamisk eller tettere på – avhengig av motivet.

Det nye objektivsystemet består av 8 elementer i 7 grupper, med to asfæriske linser og en Ultra-High Refractive Index (UHR) -linse. Designet og utviklet med fokus på lavfrekvens kontrast, sikrer LUMIX G 25mm / F1.7 ASPH en fantastisk klarhet i skarpe bilder. Det leverer en ensartet bildetegning fra senter til kant, samtidig med at sfærisk aberrasjon og forvrengning dempes. Objektivet har innvendig fokussystem, som gir en fantastisk oppløsning og kontrast fra nærgrense til uendelig. Innarbeidelsen av trinnmotor gjør fokuseringen jevn og lydløs til bruk ved både foto- og videoopptak. Når objektivet er montert på et digitalt speilløst LUMIX G kamera, kan brukeren utnytte det raske og meget presise Contrast AF-system med en 240 fps digital signalutveksling.

Syv blendelameller gir blenderåpningen en rund form som produserer en attraktiv, jevn effekt i defokuserte områder ved bruk av høyere blenderinnstilling. En meget pålitelig metallfatning sikrer at objektivet tåler aktivt bruk, og multi-coatede linseelementer minimerer spøkelseseffekter og gjenskinn, noe som ytterligere høyner yteevnen.

 

Husk filter! Filterstørrelse 46mm

Teknisk info

Produktinformasjon

Diameter obj (mm) 61
Farge Sølv
Fatning Micro Four Thirds
Filterstørrelse 46 mm
Lengde Objektiv (mm) 52
Nærgrense i cm 25
Produsent Panasonic
Vekt Objektiv (g) 125


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
6117
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.