18126 18126 18126

Panasonic Lumix G 12-35mm f/2.8 II

X Vario ASPH Power O.I.S

Varenr:106057
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
12 354,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

LUMIX G X VARIO 12-35mm / F2.8 II ASPH. / POWER O.I.S.
Micro Four Thirds 12­-35mm standard zoomlinse / 24­-70mm (tilsvarende 35 mm kamera)

 

Allsidig høy ytelse

Få høy F2,8­lysstyrke over hele zoomområdet med denne høyhastighets zoomlinsen. Dens fokuslengde på 12 ­ 35 mm (tilsvarende 35 mm­kamera: 24 ­ 70 mm) omfatter bredvinkel til standard til middels telefotoopptak. Denne linsens brede diameter er ikke bare perfekt for landskap mens du reiser, men gir deg også innendørsbilder av topp kvalitet. Skarpe og defokuserende effekter gir deg nøyaktig den slags fotografier og videoer du er ute etter. Dens sprute­/støv­/frysesikre design gjør den også flott for opptak utendørs, så du kan bruke den i nesten all slags vær med et sprute­/støv­/frysesikkert LUMIX­kamera og være kreativ.

 

POWER O.I.S. – utrolig klart bilde

Ta bilder av motiver uten bekymringer og på et blunk. O.I.S.­teknologien (optisk bildestabilisering) bygd direkte inn i linsen sikrer at bildene ser flotte ut, med skarpe konturer på hele bildet. Denne avanserte teknologien tar den svært populære MEGA O.I.S. enda lengre og umiddelbart kompenserer selv store kamerabevegelser og vibrasjoner som kan oppstå under fotografering. Så du kan fange opp ekte motiver uten å måtte bruke et stativ. Det du får er utrolig klare bilder.

 

Nanooverflatebelegg – klarhet fra alle vinkler

Sett en stopp for uønskede skygger og refleksjoner – nanooverflatebelegget har blitt brukt på linser i systemet. Dette spesielle, svært tynne belegget ble opprinnelig utviklet av Panasonic for å redusere plagsomme refleksjoner over hele lysspektrumet. Resultatet: krystallklare bilder selv om du fotograferer en lyskilde i mørket.

 

Videostøtte – perfekt videoopptak

Med støtte for video har enhver bruker alt de trenger for opptak med deres LUMIX­kamera. Ikke bare utføres endring av blenderåpning jevnt så det ikke er noen plutselige hopp i eksponeringen, men den har også et stille design for forbedret opptak av lyd hos motivet. Videre tar den slående AF­ytelsen til dette objektivet opp utmerket 4K­video, der nøyaktig fokusering er avgjørende.

 

Sprute-/støv-/frysesikker – flere kreative alternativer

Utfordre naturkreftene i nesten all slags vær eller sted. Denne linsen har en sprute­/støv­/frysesikker konstruksjon* som er robust nok til å takle jobbene du må gjøre ute. Den beskytter det innvendige linsesystemet mot sand, regn og mer, som gjør det perfekt for opptak under dårlige forhold. Nå er det ingenting som holder deg tilbake fra å ta de kreative natur­ eller landskapsbildene du ønsker.
*Linsen støtter denne funksjonen sammen med sprute­/støv­/frysesikre LUMIX­kameraer.

 

14 elementer i 9 grupper:

– 4 asfæriske linser
– 1 Ultra Extra­Low Dispersion
– 1 UHR­linse (Ultra High Refractive Index)
Aspherical (ASPH)­linser reduserer størrelse og vekt, og effektiv forhindrer sfærisk og forvrengingsaberrasjon. Ultra­high refractive index (UHR)­linser forbedrer optisk ytelse, reduserer størrelse og vekt, og oppnår enhetlig bildekvalitet fra midten til kantene av bildet. Ultra Extra­Low Dispersion (UED)­linser korrigerer kromatisk aberrasjon og gjengir skarpe, høykontrastbilder med klare farger fra hjørne til hjørne.

 

  • Filterstørrelse: 58mm
  • POWER I.O.S. optisk bildestabilisator
  • Lengde: ca. 73,8mm
  • Vekt: ca. 305g

 

Husk filter! Filterstørrelse: 58mm. Selges separat.

Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 67,6
Farge Sort
Fatning Micro Four Thirds
Filterstørrelse (mm) 46
Fullformat Nei
Korteste brennvidde obj 12
Lengde Objektiv (mm) 73,8
Lengste brennvidde 35
Nærgrense i cm 25
Produsent Panasonic
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 305
Zoom Ja


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
18126
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.